Keo nu mai poate trăi fără Misty. Şi-a cerut amanta de soţie!

După ce în urmă cu câteva luni s-a aflat că Andreea Bălan era înşelată de Keo, care avea o amantă de mai bine de un an de zile, acum se pare că s-a făcut lumină în acest caz.

După ce în urmă cu câteva luni s-a aflat că Andreea Bălan era înşelată de Keo, care avea o amantă de mai bine de un an de zile, acum se pare că s-a făcut lumină în acest caz.

Iniţial, Andreea Bălan l-a părăsit pe Keo, acesta din urmă făcând tot posibilul să nu rămână fără iubita lui oficială. După ce a realizat că nu mai există nicio cale de împăcare, Keo a schimbat tactica şi s-a reorientat rapid către Misty, cea care îi era amantă.

Artistul i-a declarat public iubirea lui Misty, în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV.

„În primul rând, aş vrea să spun că am iubit-o pe Andreea foarte mult şi voi avea cele mai profunde sentimente de prietenie şi respect. Regret că am făcut-o să sufere, dar relaţia noastră este un capitol încheiat şi îi doresc foarte multă fericire. În viaţa mea, sentimentele mele se îndreaptă spre Alexa (n.r. Misty). Ea ştie asta, dar acum îi este greu. Dacă mă iubeşte aşa cum o iubesc şi eu, sper să mai acorde o şansă relaţiei noastre“, a spus Keo.

„Nu îl cred şi, dacă îl cred, se poate răzgândi, pur şi simplu.

S-a tot repetat acest lucru. Mi-e frică să mai spun da, încă o dată. Cred că e altceva mai presus de această iubire. Mi-a spus şi mie că mă iubeşte“, a spus atunci Misty.

Văzând că nu reuşeşte să o readucă lângă el pe Misty, Keo a schimbat tactica şi a cerut-o pe aceasta de nevastă. „Alexa i-a cerut lui Keo să vină cu ceva palpabil, pentru că nu mai are încredere în el. După ce a insistat mai multe zile să se vada cu ea şi ea l-a refuzat, Keo a înţeles că, de fapt, este nevoie de ceva mult mai serios.

El a cerut-o de nevastă, însă ea nu a venit cu un răspuns clar până acum. Spune că îl iubeşte la nebunie, dar îi e frică să mai aibă încredere în el“, a spus un apropiat de-al celor doi.

Un alt prieten de-al lui Keo a dezvăluit că artistul a fost foarte apropiat de Misty în ultimele zile, iar aceasta va accepta cu siguranţă să devină, în sfârşit, iubita oficială a lui. „În ultimele zile, Keo a fost foarte apropiat de Alexandra, despre care spune că este femeia perfectă. A sunat-o non-stop după scandalurile de la televizor cu Andreea Bălan şi i-a propus să se mute din nou cu el în apartament! Şi-a cerut iertare că a renunţat la relaţia lor atât de uşor în urmă cu o lună şi acum consideră că nu mai poate trăi fără ea.

Ea încă nu i-a răspuns dacă vrea să devină soţia lui, dar cu siguranţă va accepta, dacă nu îşi mai bagă altcineva nasul, pentru că Misty îl iubeşte la nebunie“, a afirmat amicul lui Keo.