Încă o idilă iese la iveală: Simona Gherghe a avut o relaţie cu Mircea Radu

După ce s-a aflat de idila dintre Oana Zăvoranu şi Claudiu Niculescu, un alt cuplu secret iese la iveală. Apropiaţi ai Simonei Gherghe au confirmat faptul că aceasta ar fi avut o relaţie cu

După ce s-a aflat de idila dintre Oana Zăvoranu şi Claudiu Niculescu, un alt cuplu secret iese la iveală. Apropiaţi ai Simonei Gherghe au confirmat faptul că aceasta ar fi avut o relaţie cu Mircea Radu cu mult timp în urmă.

Totul a început de când pe primele pagini ale ziarelor a apărut ştirea conform căreia prezentatoarea de la "Acces direct" a renunţat la nunta cu un fost iubit, chiar dacă cei doi aveau totul pregătit. De aici a pornit curiozitatea ziariştilor de a afla care ar fi misteriosul motiv care a dus la despărţire.

Simona Gherghe a avut o relaţie cu Octavian Tudorache pe vremea când vedeta locuia încă la Iaşi.

Cei doi îşi planificase nunta şi aveau o relaţie foarte serioasă. Din momentul în care prezentatoarea s-a transferat la Bucureşti, povestea de dragoste cu Octavian s-a încheiat la iniţiativa acesteia. Chiar dacă fostul ei iubit a venit după ea în Capitală, surse apropiate vedetei au declarat că odată ce l-a cunoscut pe Mircea Radu la locul de muncă, aceasta a rupt logodna.

"Totul între Simona şi Mircea a început în mai 2002, în seara de Înviere, atunci când Antena 1 a difuzat un show caritabil, prezentat de Dan Negru, în care vedetele postului au dansat şi s-au supus unor probe amuzante.

Când s-au tras la sorţi perechile, Simona Gherghe a picat cu Mircea Radu! Seara, Octavian şi Simona urmau să se întâlnească la Romexpo şi să meargă la o biserică, la slujba de Înviere, dar până la urmă, după show, Simona s-a dus la biserică, alături de o prietenă, dar fără Octavian, ci cu Mircea!", a declarat un apropiat al cuplului pentru Wowbiz.ro.

Se pare că o idilă între Simona şi Mircea Radu s-a înfiripat în timpul relaţiei cu Octavian, ca mai apoi moderatoarea să se despartă de iubitul ei de atunci invocând motivul că şi-a găsit pe altcineva.

"Apoi, Simona a crezut că legătura ei cu Mircea va deveni publică, spera asta, era foarte îndrăgostită de el.

Dar nu s-a întâmplat aşa. După câteva luni de discreţie absolută, Mircea s-a îndepărtat de Simona, care a suferit îngrozito. S-a şi îngrăşat destul de mult în acea perioadă", a spus un fost coleg de muncă al Simonei pentru ziarul citat.

Contactat telefonic de reporterii wowbiz, Octavian Tudorache, fostul iubit al Simonei, a fost rezervat în declaraţii, dar a confirmat indirect această informaţie.

"Pfff... De unde şi cum aţi reuşit să aflaţi informaţia asta? Îmi pare rău, vă rog să mă înţelegeţi, nu pot să comentez nimic!"