Delia îşi doreşte cu ardoare un copil şi nu poate să-l facă

Deşi are 32 de ani şi este căsătorită de un an şi jumătate, cântăreaţa se confruntă cu mari probleme în a rămâne însărcinată. Vedeta este nerăbdătoare să devină mamă şi,

Deşi are 32 de ani şi este căsătorită de un an şi jumătate, cântăreaţa se confruntă cu mari probleme în a rămâne însărcinată.

Vedeta este nerăbdătoare să devină mamă şi, potrivit SpyNews, este dezamăgită că a început anul fără a fi însărcinată. Dorinţa şi încercările eşuate de a avea un copil au dus-o pe artistă în toamna anului trecut la medicul ginecolog pentru investigaţii.

Analizele au ieşi bine, fără a semnala o problemă. Cu toate acestea, Delia întâmpină greutăţi în a deveni părinte, iar problema aceasta făcut-o să se gândească serios să apeleze la medicii specialişti pentru o stimulare ovariană.

Deşi la început întârzierea sarcinii a fost pusă pe seama stresului şi a oboselii, vedeta a început să se îngrijoreze când barza a ocolit-o şi concediile romantice pe care le-a petrecut alături de soţul ei, Răzvan Munteanu.

Cântăreaţa Delia Matache şi-a unit destinul cu iubitul ei, Răzvan Munteanu, în august 2012.

Cununia civilă a avut loc în cel mai romantic loc din România. Artista şi afaceristul din Târgu Jiu au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile la Poarta Sărutului.