Anda Adam, despre logodnă: „Am simțit din prima clipă că Sorin va fi soțul meu“

10 octombrie a fost cea mai frumoasă zi din viața Andei Adam. În această frumoasă zi de toamnă, vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Sorin. „A venit la mine, eu abia

10 octombrie a fost cea mai frumoasă zi din viața Andei Adam. În această frumoasă zi de toamnă, vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Sorin.

„A venit la mine, eu abia ajunsesem acasă de la un concert, cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat în brațe, am vrut să-i mulțumesc și să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacționat? M-am blocat! Așa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea”, a spus Anda Adam.

Anda și Sorin s-au cunoscut în luna august a acestui an, într-un cerc de prieteni.

“Ne-am dat seama că ne placem și, ulterior, că avem multe în comun. Relația noastră s-a legat de la sine. Am vorbit deja și despre un viitor comun. Și el își dorește o familie și copii, ca și mine. De altfel, eu întotdeauna mi-am dorit o familie și copii, însă pentru ca lucrurile acestea să se și întâmple e nevoie de ambii parteneri”, a adăugat artista.

“Îl văd pe Sorin ca fiind soțul meu! Am simțit asta chiar de când l-am cunoscut! Mi-a plăcut că este un bărbat hotărât, responsabil, un om pe care te poți baza și care știe ce vrea.

Asta îmi doresc eu de la un bărbat”, mai spune Anda.