Adriana Bahmuţeanu s-a operat, dar Prigoană rămâne la fel de indiferent

De parcă nu era de ajuns, după ce a trecut printr-un imens scandal cu soţul său, Adriana Bahmuţeanu pare că nu are linişte nici acum şi ghinioanele se ţin lanţ de ea. Vedeta a fost operată

De parcă nu era de ajuns, după ce a trecut printr-un imens scandal cu soţul său, Adriana Bahmuţeanu pare că nu are linişte nici acum şi ghinioanele se ţin lanţ de ea. Vedeta a fost operată vineri de fibrom uterin, dar are încă dureri foarte mari.

Internată la Spitalul Victor Babeş din Capitală, Bahmuţeanca a suferit o procedură de eliminare a fibromului uterin de care vroia să scape de câteva luni bune.

Metoda pe care aceasta a ales-o a fost una nechirurgicală mult mai simplă, dar doctorul a avertizat-o că există posibilitatea ca după procedură să aibă dureri de burtă chiar şi o săptămână.

"Mi s-a părut senzaţional ca printr-o injecţie în venă să scapi de un fibrom uterin. Mă simt bine, deşi mă doare rău burta. Stau pe calmante", a declarat Adriana pentru Click.

La două zile de la operaţie, mama vedetei spune că Bahmuţeanca stă în pat şi că se simte foarte rău.

Cu toate acestea, domnul Prigoană nu i-a dat niciun semn Adrianei nici pe patul de spital, nici acum în perioada de recuperare, aratând că nu îi pasă deloc de mama copiilor lui.