Reacția uimitoare a unui bărbat după ce soția sa a născut într-un minut, la intrarea în spital VIDEO

O filmare absolut incredibilă o arată pe o femeie din Marea Britanie care naște chiar la intrarea în maternitate, în mai puțin de un minut.

Jessica Stubbing a intrat în travaliu imediat ce soțul său a lăsat-o în fața spitalului. Aceasta a declarat pentru Good Morning Britain că a simțit că bebelușul urmează să iasă, dar a crezut că poate ajunge până în sala de nașteri.

Dar micuțul era mult prea nerăbdător să iasă pe lume, astfel că Jessica nu a mai putut continua drumul. S-a oprit, și-a dat jos pantalonii și a născut chiar acolo, la intrarea în spital, în fața soțului său, care abia intrase pe ușă, după ce parcase mașina.

Totul a durat mai puțin de un minut.

Soțul femeii pare extrem de șocat și nu-i vine să creadă că soția sa tocmai a născut.

"Am fost la 100 de metri de ea și tot am ratat nașterea", a glumit Tom Stubbing. Soția sa a născut cât timp el a parcat mașina, în mai puțin de 60 de secunde. Tom a declarat că imediat ce a intrat a văzut-o pe Jessica cu bebelușul în brațe. "Jessica spunea: 'Este fetiță, este fetiță! Îmi pare rău, îmi pare rău!'.
Se simțea foarte vinovată pentru că am ratat momentul. Eu eram complet șocat și nu înțelegeam ce s-a întâmplat"
, a declarat Tom Stubbing, potrivit dailymail.co.uk.

Fetița celor doi este perfect sănătoasă și a primit numele Lucy.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 August 2016