JO: „Pe mine e foarte usor sa ma faci fericita“

JO, pe numele ei Ioana Anuța, a cucerit publicul din Romania si a reusit in 2012 sa se claseze pe locul al doilea in finala concursului „X Factor". Ulterior, artista a cunoscut succesul cu primul sau single „Soapte", dar si „Mesajul meu", piese ce au strans peste 31 milioane de vizualizari pe YouTube.

In urma cu doi ani, aceasta a colaborat cu Randi pentru „Pana vara viitoare", iar in urma cu 9 luni, a continuat povestea cu single-ul „Ma intreaba inima". In plus, „Pana vara viitoare" a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de sase luni si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe Youtube.

- Cum obisnuiesti sa iti incepi ziua? Care este ritualul tau zilnic?
- Deschid ochii, pun mana pe telefon, intru pe Instagram. Astea-s primele trei lucruri pe care le fac când ma trezesc.

Apoi duș, după care inca o ora in care ma gandesc in ce ma imbrac și niște CAFEA.

- Ce te face sa fii fericita? Ce te face sa zambesti?
- Pe mine e foarte usor sa ma faci fericita. Ma bucura balonasele de săpun, îmbrățișările, oamenii frumoși, sinceritatea, familia mea, ciocolata, înghețata, MANCAREA... in general!

- Care este cea mai romaneasca fraza pe care ai auzit-o?

- Noi sa fim sănătoși!



- Care este produsul de beauty must have?
- M-am îndrăgostit recent de un fond de ten foarte soft de la Channel.
Ma topesc după el!

- Multi dintre fanii tai te cunosc inca de la X Factor, dar putini stiu ca tu ai facut parte dintr-o trupa de rock. Cum iti definesti acum stilul muzical?

- Eu merg foarte mult pe pop însă muzica mea are mai multe influențe... Nu m-as mai întoarce la rock. Cred ca a fost mai mult din dorința de a cânta, ceva, orice; dorința de a fi pe scena. Iar pe vremea aia era cam singura mea opțiune!

- In fiecare piesa pe care ai lansat-o se regaseste un mesaj de dragoste.
De unde te inspiri? Te implici in partea de creatie a pieselor pe care le lansezi?

- Ma implic si in partea de creație și îmi place mult sa fac asta. Inspirația vine de peste tot... din viața personală, de la oamenii din jur, din natură etc

- De curand faci parte din gasca de la Haha Production. Prima piesa lansata cu ei "In lipsa ta" se bucura de un real succes. Cum este aceasta schimbare pentru tine?
- Noi ne bucurăm de tot ce se intampla in momentul asta, suntem fericiti ca funcționăm atat de bine impreuna, ca exista chimie și inspirație și lucrurile vin de la sine.