SESIUNE DE DEGUSTARE CU CONSTANTINOS RAPTIS, MAESTRUL METAXA®

Constantinos Raptis, METAXA Master de peste 27 de ani, a fost invitatul special al unei sesiuni de degustare, care a avut loc joi, 31 octombrie a.c., în LOFT Lounge. Acesta ne-a ajutat să descoperim gustul unic al METAXA 12 Stele, al cărui reţetă a rămas un secret bine păzit până în prezent.

Master-ul METAXA® este un maestru al proceselor de învechire, selecție și amestec care definesc fineţea şi calitatea pentru care METAXA® este renumit în jurul lumii. Talentul său este inconfundabil în lumea băuturilor spirtoase; el este cel care selecteaza cu atenție vinurile Muscat, distilatele din vin și extractele de plantele aromate şi garantează că fiecare sticlă exprimă gustul specific şi caracterul autentic METAXA®.
 
Încă de la înființarea Casei METAXA® în 1888, semnătura METAXA® definește rafinamentul prin influența unui singur Maestru titular.

Astăzi, Constantinos Raptis este al cincilea METAXA Master de la inaugurarea casei, fiind omul care certifică continuitatea caracterului unic METAXA®.
 
Invitatul special al serii, Constantinos Raptis, a fost alături de iubitorii de bauturi fine, carora cu pasiune le-a povestit despre creatiile sale si despre valorile Casei Metaxa.  Oaspetii au avut ocazia să savureze METAXA® 12 Stele, sortiment ce dezvăluie talentul unic al lui Constantinos Raptis şi devotamentul acestuia pentru calitate şi rafinament absolut.
 
METAXA®12 Stele este un amestec de vinuri fine distilate şi maturate în butoaie de stejar timp de 12 ani si vinuri Muscat selectate exclusiv din zonele semi-muntoase, terasate ale insulei Samos din marea Egee.
Combinația de arome a acestei băuturi vii şi concentrate, eliberează cu generozitate arome de flori uscate şi ierburi, întreţesute cu note apetisante de ciocolată, caramel şi note fine de coajă de portocală.