Fotbalistii de la Steaua si-au rupt cateva ore ca sa-si intalneasca micii admiratori

Pentru copiii din unele centrele de plasament sarbatorile nu sunt altfel. Isi fac ghetutele si le pun la geam, impodobesc bradul si scriu scrisori, ca toti copiii din lumea asta, in speranta cascrisorile vor ajunge undeva, cineva le va citi si le va implini dorintele. E drept ca mare parte dintre ei cer de la Mos o familie, inainte de alte lucruri marunte.

Inainte de Mos Niculae o gasca de 40 de pusti si pustoaice simpatici i-a scris mosului sa-l roage sa le aduca idolii, forbalistii echipei Steaua pe care ii adora, la ei la camin. Cu ajutorul doamnelor invatatoare, al celor de la Plaza Romania si conducerii Stelei, dorinta le-a fost implinita.

Ieri in jurul orelor 18 un autocat i-a adus la Plaza Romania unde ei se asteaptau ca vor primi doar daruri. Si asa a fost numai ca darurile le-au fost oferite de catre Alex Chipciu, Florin Gardos si Frederico Piovaccari.

Timp de doua ore cei trei fotbalisti ai Stelei le-au semnat autografe, au facut poze cu ei, le-au ascultat sfaturile legate de fotbal, le-au promis ca o sa dea tot ce pot ei mai bun pe teren, au facut poze cu ei, si i-au rugat sa le tina pumnii pentru meciul cu Chelsea.

Gestul celor de la Steaua este de apreciat mai ale ca, desi se aflau in plina pregatire pentru un meci greu la Londra, si-au rupt cateva ore pentru a implini dorintele unor micuti orfani.