De Sărbători, kika România se extinde și în AFI Palace Cotroceni

kika România vine mai aproape de clienții săi și deschide, la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, un stand special cu peste 300 de decorațiuni și accesorii de Crăciun, piese de mic mobilier, pline de strălucire. Cumpărătorii pot găsi aici idei de cadouri și tot ceea ce își doresc pentru a avea în locuință o atmosferă specială de Sărbători: globuri, reni de pluș, ceșcuțe vesele, figurine specifice iernii, mici obiecte de mobilier.
„Crăciunul este o poveste magică, iar noi dorim, prin accesoriile și decorațiunile din colecția de iarnă, să transmitem această atmosferă și celor care vin în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Pentru că Sărbătorile înseamnă momente speciale, și noi vom crea pentru clienții noștri experiențe minunate, de împărtășit celor dragi. Astfel, în weekendul 20-21 decembrie, vom avea în magazinul kika activități speciale pentru familii și copii, cu multe surprize pentru toți curajoși”, spune Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika România.    

“Totodată, vrem ca fiecare să aibă acces cât mai ușor la produsele kika, de aceea clienții își vor putea alege decorațiunile și accesoriile de iarnă de pe site, le pot comanda telefonic sau pe mail și apoi le vor putea achita și ridica de la standul din AFI Palace Cotroceni”
, adaugă Ruxandra Apostolică.

În plus, prin amenajarea noului stand, kika România și-a propus o creștere cu 20% a vânzărilor de accesorii  și decorațiuni specifice Crăciunului.


Standul „Poveste de Crăciun de la kika” va fi deschis până pe data de 24 decembrie.

Retailerul de mobilier a amenajat standul kika Târgul de Crăciun, în cadrul căruia consilierii oferă clienților sugestii de decorare a locuinței de Sărbători. Anul acesta, culorile în trend sunt auriu, argintiu, bordo, roz, maro și clasicele roșu, verde.
Ca să fiți la curent cu trendurile de design kika, vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO