4 ani de modă, frumusețe și distracție, cu AFI Palace Cotroceni

Între 30 noiembrie și 2 decembrie, AFI Palace Cotroceni sărbătoreşte împlinirea a 4 ani de la deschidere printr-o serie de evenimente speciale dedicate tuturor vizitatorilor mall-ului.

Tonul distracţiei îl vor da cei de la radio ProFM printr-o super petrecere ce va avea loc pe 30 de noiembrie, începând cu ora 20:00.  Astfel, seara de Sf. Andrei va fi sărbătorită în AFI Palace Cotroceni pe ritmurile electronice ale DJ-ilor ProFM: Greeg, Marius Onuc, Virgil Batista şi DJ LLP.

Petrecerea va continua și de 1 decembrie, când toţi românii dornici de distracţie sunt asteptaţi la concertul susţinut de Guess Who şi Sore.

Pentru cei mici, AFI Palace Cotroceni a pregătit un moment special în datele de 1 și 2 decembrie, printr-o reprezentaţie de senzație cu pinguini, susținută de circul Aquatico Belluci, lângă patinoar.

De asemenea, tinerii de la Superchill, vor anima atmosfera plini de energie, prin momente unice de percuție și dans.

Seara de 2 decembrie va fi marcată de mult așteptatul concert al Loredanei, care promite să facă un show incendiar alături de echipa ei de la Vocea României, și de tombola aniversară care le poate aduce vizitatorilor premii substanțiale.

Până pe 2 decembrie, toţi cei care vor face cumpărături în valoare de minim 200 de Ron se pot înscrie la tombola și pot câștiga un Peugeot 308, una dintre cele 4 excursii în străinătate, o garderobă completă (4 ţinute pentru 4 anotimpuri), invitaţii la pizza pentru 4 prieteni, vouchere valorice, aparatură electrică şi electrocasnică şi mii de premii surpriză.



Talonul de participate la tombolă se poate elibera de la oricare dintre cele trei birouri de informaţii ale centrului comercial, pe baza bonului de compărături emis în aceeasşi zi.

Pentru mai multe informații despre evenimentele aniversare accesați www.afipalacecotroceni.ro sau pagina de Facebook, AFIPalaceCotroceni.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.


Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.