Simon Cowell "vaneaza" vedete pentru juriul "American Idol"

Paul McCartney si Britney Spears se afla in topul listei lui Simon Cowell, vedeta show-ului de televiziune "American Idol", pentru a face parte din juriul show-lui in sezonul urmator.

Sansele ca McCartney sa apara in cel mai vizionat show american sunt destul de mici. "Am incercat in fiecare an sa-l aducem pe Paul McCartney in emisiune dar, din diferite motive, nu am reusit.", a declarat Simon Cowell intr-o conferinta de presa, potrivit Reuters. Cowell a mai spus ca ar fi incantat sa o aiba alaturi si pe Britney Spears, ca membru al juriului, in sezonul opt al show-ului.

"Britney ar fi prima pe lista.

Mi-ar placea sa o vad in postura de mentor al concurentilor. Dar daca nu isi doreste asta si vrea sa vina in emisiune numai pentru a evolua pe scena, o astept oricand.", a mai spus Cowell.

Acesta a mai declarat ca i-ar placea, de asemenea, sa ii aiba colegi in juriu pe Beyonce, cataretul si compozitorul Lionel Richie, dar si pe regizorul Quentin Tarantino, care a facut parte din juriu, ca invitat, in 2004.

Show-ul "American Idol" a descoperit numeroase talente de la debutul sau din 2002. Printre vocile descoperite se numara Kelly Clarkson si Carrie Underwood, ambele castigatoare ale premiilor Grammy.

19 Decembrie 2008