Jodie Foster, despartire de 25 de milioane

Actrita s-a despartit de partenerea ei, Cydney, in mai, dupa 14 ani de convietuire. Motivul acestei separari a fost faptul ca Jodie s-a indragostit de scriitoarea, Cynthia Mort, de 51 de ani. Insa, probleme abia din acest moment au inceput.

Actrita s-a despartit de partenerea ei, Cydney, in mai, dupa 14 ani de convietuire. Motivul acestei separari a fost faptul ca Jodie s-a indragostit de scriitoarea Cynthia Mort, de 51 de ani. Insa, probleme abia din acest moment au inceput.

Conform celor scrise de revista National Enquirer, Cydney poate cere, legal, o despagubire de circa 25 de milioane de dolari, parte din averea pe care cele doua au construit-o in cei 14 ani de convietuire.

Se pare ca cele trei femei implicate in acest scandal incearca sa rezolve lucrurile cu calm: "Jodie isi doreste ca Cydney si Cynthia sa fie prietene.

Ea realizeaza ca daca reuseste sa le apropie pe cele doua si sa traiasca in pace, ca o familie fericita, Cydney nu va cere niciodata despagubiri".

Jodie si Cydney au fost vazute in Tokyo, saptamana trecuta, acolo unde Foster isi promoveaza cel mai nou film "Nim's Island".