Celebrități care au devenit părinți la o vârstă înaintată

19 Mai 2023
A deveni părinte la o vârstă înaintată e ca și cum ai încerca să joci un joc video fără a avea nici cea mai vaga idee despre cum funcționează controlerul.
 
Avantaje? Cu siguranță vei avea mai mulți bani pentru a-i cheltui pe toate jucăriile extravagante pe care le-ar putea dori un copil.
 
Dezavantaje? O să-ți amintești de ele atunci când vei încerca să te joci de-a v-ați ascunselea cu cel mic și vei realiza că genunchii tăi nu mai sunt ce au fost odată.
Dar, în lumea strălucitoare a celebrităților, normele par să fie mai degrabă orientative decât obligatorii, existând  numeroase exemple de vedete care au ales să devină părinți la o vârstă înaintată.
 

Iată câteva exemple notabile:

  
 
 
 



Robert De Niro

 

De curând, Robert De Niro, faimosul actor de la Hollywood, în vârstă de 79 de ani, a confirmat că a devenit tată pentru a șaptea oară. A dezvăluit această veste într-un interviu cu ET Canada despre următorul său film, intitulat "About My Father". Când a fost întrebat despre faptul că este tată a șase copii, actorul premiat cu Oscar a răspuns: "De fapt, șapte... tocmai am avut un bebeluș." Cine este mama? De Niro păstrează misterul, așa cum ne-a obișnuit. Actorul are șase alți copii din relațiile anterioare cu trei femei. De Niro este cunoscut pentru viața sa privată discretă, așa că nu este surprinzător că a ales să păstreze detaliile acestui eveniment departe de ochii publicului.

Rod Stewart

 
Rod Stewart, cunoscut pentru vocea sa răgușită și cariera muzicală de succes, a devenit tată pentru a opta oară la vârsta de 66 de ani, în 2011, după ce soția sa, Penny Lancaster, a născut un băiat, Aiden. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului, cei doi având împreună încă un băiat, pe Alastair. Aiden este rezultatul mai multor încercări de fertilizare în vitro, mama sa având 39 de ani.  Cântărețul a mărturisit că a devenit un tată mai bun odată cu înaintarea în vârstă, având mai multă răbdare și înțelegere. Rod Stewart a mai fost căsătorit cu modelele Alana Hamilton și Rachel Hunter. 

George Clooney

 
George Clooney a așteptat mult timp pentru a deveni tata. Nu mai puțin de 56 de ani avea actorul atunci  când soția sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, a născut gemeni, în 2017. De atunci, George a spus adio somnului, dar se pare că îi place noul său rol.

Richard Gere

 
Richard Gere a primit un nou rol la 69 de ani, acela de a deveni tată pentru a doua oară. În  2019, soţia lui Gere a anunţat că este din nou însărcinată, la doar nouă luni după  ce a născut un băieţel. Pentru amândoi, acesta este al treilea copil. Alejandra Silva mai are un fiu, Albert, în vârstă de 7 ani, din căsătoria cu magnatul Govind Friedland.

Mick Jagger

 
Liderul trupei Rolling Stones, ne arată că rock and roll-ul nu are vârstă, la fel și paternitatea.  Celebrul Mick Jagger, a devenit tată pentru a opta oară la vârsta de 73 de ani, în 2016. Mama copilului este dansatoarea Melanie Hamrick, cu care Jagger are o relație din 2014. Se pare că, în ciuda diferenței de vârstă de 43 de ani, cei doi sunt în al nouălea cer. 

Steve Martin

 
Comediantul Steve Martin  a descoperit la 67 de ani o nouă  sursă de bucurie, paternitatea, atunci când soția sa, Anne Stringfield, a adus pe lume o fiică pe care au numit-o Mary. Deși Martin este cunoscut pentru discreția sa, nu a ezitat să împărtășească bucuria de a fi tată. Steve Martin a fost căsătorit cu actrița Victoria Tennant, din 1986 până în 1994. Actorul s-a căsătorit cu Anne Stringfield în 2007, în cadrul unei ceremonii surpriză. 

Ronnie Wood

 
Chitaristul trupei Rolling Stones, Ronnie Wood, a devenit tată de gemeni la vârsta de 68 de ani, în 2016. Mama gemenilor este soția sa, Sally Humphreys. Ronnie Wood şi Sally Humphreys s-au căsătorit în anul 2012. Wood a mărturisit că a renunțat la stilul său de viață rock'n'roll pentru a fi un tată prezent. Chitaristul, care are o avere estimată la 51 de milioane de dolari, mai are patru copii adulţi. 
 

Alec Baldwin

 
La 64 de ani, Alec Baldwin a primit vestea că va fi tată pentru a opta oară. Soția sa, Hilaria, a născut o fetiță, aducând încă o doză de fericire în viața actorului. Ilaria Catalina Irena este al șaptelea copil al cuplului și al optulea pentru Alec Baldwin, care mai are o fiică cu actrița Kim Basinger.

Elton John

 
Elton John, regele muzicii pop, a intrat în clubul părinților la 63 de ani, în 2010. El și soțul său, David Furnish, au doi copii născuți cu ajutorul unor mame surogat. Deși Elton John a fost deschis în privința dorinței sale de a fi tată, alegerea sa de a avea copii la o vârstă înaintată a stârnit controverse. Elton John și regizorul canadian David Furnish au început să se întâlnească în 1993. În mai 2005, Elton l-a cerut în căsătorie în timpul unei cine, într-una dintre casele lor. 

Bruce Willis

 
Actorul Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară la vârsta de 59 de ani, în 2014. Mama celor două copii mai mici este soția sa, Emma Heming Willis. La scurt timp după nuntă lor, Bruce și Emma au devenit părinții a două fetițe, Mabel și Evelyn. Bruce Willis are 5 copii din două căsnicii. Primele sale trei fiice provin din căsnicia cu Demi Moore. De curând, familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporala, la mai puțin de un an de când a aflat că suferă de afazie. Ema, cele două fiice ale lor, dar și Demi Moore și cele trei fete pe care le au împreună îi sunt alături. 
 
Acestea sunt doar câteva exemple de celebrități care au sfidat normele și au devenit părinți la vârste pe care mulți le-ar considera neobișnuite. De la rockeri legendari, la actori premiați cu Oscar, aceste vedete demonstrează că viața la Hollywood nu respectă întotdeauna regulile obișnuite. În ciuda provocărilor și a criticilor, acești părinți celebri sunt dovada vie că, uneori, viața îți rezervă surprize, chiar și atunci când te aștepți mai puțin.