Cele mai romantice 10 cereri în căsătorie

5 Septembrie 2017
O cerere în căsătorie e probabil una dintre cele mai emoţionante momente din viaţa unui cuplu.

Unele persoane tratează acest ritual cu mare responsabilitate, cu multă imaginaţie şi o doză mare de umor.

Conform brightside, iată cele mai neobişnuite, dar şi romantice cereri în căsătorie din ultimul timp:

Cerere cu îngheţată

Luke Munsterteiger a comandat o înghețată specială pentru prietena lui, Else, ca pe o propunere de căsătorie. Pe el se găsea inscripția "Vrei să te căsătorești cu mine?". Mai târziu, ea a găsit "întâmplător" un inel în supermarket.

Cerere în cafenea

Din cauza călătoriilor constante, Austin Mann și Esther Havens se văd destul de rar. Pentru a face mai uşoară despărţirea, ei și-au lăsat bileţele unul celuilalt la un lanţ de cafenele din aeroporturi. Pe unul dintre bileţelele pe care Esther l-a găsit în aeroportul din Amsterdam era cererea în căsătorie.

Cerere în paşi de dans

Phil Wright s-a gândit să-şi ceară iubita în căsătorie în timpul unui dans împreună.

Cerere cu ajutorul GPS-ului

Alergătorul profesionist, Ben Chudley, a creat un traseu dificil de mai multe kilometri, proiecţia acestuia pe GPS formând mesajul "Vrei să te căsătorești cu mine?". Ulterior, Ben a făcut o captură de imagine pe care i l-a arătat iubitei lui Olivia, împreună cu mult aşteptatul inel.

Cerere într-un joc

Femeia din această fotografie a câștigat efectiv o cerere în căsătorie: avea o carte cu inscripția "Căsătoreşte-te cu mine," pe care a trebuit să o deseneze. Femeia şi-a dat seama cu nu e un joc abia atunci când iubitul ei a scos inelul din buzunar şi s-a pus în genunchi.

Cerere cu ajutorul unui telescop

Bărbatul a făcut o lentilă pentru telescop cu inscripția "Vrei să te căsătorești cu mine?" şi i-a cerut prietenei sale să se uite la lună.

Cerere "literară"

Paul Phillips a comandat o carte ilustrată despre povestea lor de dragoste pentru prietena lui, Erika Ramos. El a ascuns surpriza în biblioteca locală, unde și-a adus mireasa. După ce Erika a văzut fotografiile, ea a spus fericită "da".

Cerere în stil Harry Potter

Acest bărbat a decis să îşi ceară iubita în căsătorie bazându-se pe tema Harry Potter, aceasta fiind un mare fan. După ce şi-a dat jos masca, el i-a cerut să îi fie soţie, iar ea a acceptat.

Cerere cu ajutorul unei balene

Tipul acesta din Chicago a avut un ajutor neobişnuit pentru cererea lui. E vorba de o balenă albă dintr-un acvariu local care a adus o cutie şi o notă cu întrebarea "Vrei să te căsătorești cu mine?".

Cerere tatuată

Vinnie Capaldo-Smith i-a cerut prieteni sale, BrookeWodark să-l tatueze pe picior. Când a început să lucreze, aceasta a văzut o imagine cu inscripţia "Vrei să te căsătorești cu mine?" şi două variante de răspuns. Din fericire, Brooke a tatuat cu bucurie în pătratul cu da.