Câţi ani crezi că au aceste 11 femei incredibile? Vârsta lor te va surprinde!

17 August 2017
Există un anumit tip de femeie care pare să rămână tânără pentru totdeauna. Pe cele mai multe dintre ele le întâlnim în Japonia şi sunt adevărate surse de inspiraţie pentru noi toate!

Conform brightside, iată 13 femei incredibile şi secretele tinereţii lor:

Risa Hirako, 46 ani

Risa este model şi cântăreaţă în Japonia. Ea pare foarte tânără şi spune că nu prea îşi editează fotografiile. Foloseşte machiaj care conţine doar ingrediente naturale, mănâncă sănătos, dar nu se limitează prea mult.

Wendy Ida, 64 ani

Wendy nu a fost întotdeauna aşa, ea a început să facă sport abia după 40 de ani, iar acum e una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din SUA. Ea are o anumită dietă de la care nu se abate, consumă o mulţime de proteine, fructe şi legume.

Zaklina, 47 ani

Zaklina e din Serbia şi are un corp pe care orice fatp de 25 de ani şi l-ar dori. Călătoreşte mult şi popartă haine la modă. Nu totul în viaţa ei e roz, ân urmă cu 2 ani, fiul său a murit, dar ea are două nepoate şi e considerată cea mai tare bunică de pe Instagram. Aceasta nu dezvăluie secretul tinereţii veşnice, dar spune că scopul ei e de a inspira femeile şi de a le arăta că pot arăta grozav la orice vârstă.

Liu Yelin, 50 ani

Liu Yelin e bibliotecară în China şi e confundată frecvent cu iubita fiului său. Acest lucru e de înţeles, are un corp subţire şi niciun rid. De aproape 30 de ani, aceasta a făcut haltere şi a înotat regulat, chiar şi în timpul iernii. Şi nu foloseşte machiaj!

Ernestine Shepherd, 81 ani

Această femeie americană a primit titlul de cel mai longeviv culturist din lume şi a început abia după vârsta de 50 de ani. Ernestine nu ia suplimente, aleargă aproximativ 130 de kilometri pe săptămână şi merge regulat la sala de sport. Consumă aproximativ 1700 calorii pe zi, alimentele de bază fiind ouă fierte, carne de pui şi legume.

Jennifer Tilly, 58 ani

Jennifer e actriţa cu una dintre cele mai neobişnuite voci de la Hollywood. Ea glumeşte şi spune că nu există niciun secret pentru tinereţea ei, doar îşi trăieşte viaţa la maxim, joacă poker profesionaist şi nu îi pasă de greutatea pe care o are.

Lure Hsu, 42 ani

Lure e un designer care arată de nici măcar 20 de ani, deci are 42. Ea bea multă apă şi evită băuturile dulci, nu consumă carne şi iubeşte legumele proaspete. Ia vitamina C şi colagen, îşi masează şi hidratează pielea zilnic.

Masako Mizutani, 49 ani

Masako e un fost model care acum e mama a doi copii. În prezent, ea nu lucrează, dar are un blog despre modul în care are grijă de ea. Ea petrece aproximativ 5 ore pe zi îngrijindu-şi pielea, bea multă apă, doarme bine, nu fumează şi foloseşte cosmetice bogate în vitamina E.

Christie Brinkley, 63 ani

Christie e un model american, actriţă şi fotograf. Dimineaţa, ea bea apă caldă cu lămâie, miere şi piper cayenne. Nu consumă carne şi nu omite gustările din timpul zilei. La cină bea uneori un pahar de vin roşu. Iubeşte alergatul, yoga şi sporturile extreme, nu are intervenţii chirurgicale, dar a recurs adesea la proceduri neinvazive.

Candy Lo, 42 ani

Acest model şi cântăreaţă din Hong Kong nu pare că intenţionează să îmbătrânească. Are un corp impecabil, deşi a dat naştere la trei copii. Ea spune că frumuseţea ei se datorează genei şi stilului de viaţă sănătos. Petrece câteva ore pe zi în sala de gimnastică şi 40 de minute pe zi pentru îngrijirea tenului.

Sharon Hsu, 36 ani

Sharon este o actriţă cunoscută care are un stil de viaţă sănătos. Ea mănâncă foarte multe legume pentru a se menţine într-o formă atât de bună.