Cât de mult s-au schimbat! Cum arată acum 9 copii faimoşi din reclame

31 August 2017
Suntem obişnuiţi să vedem copii frumoşi în reclame TV, pe ambalajul anumitor produse sau pe coperţile revistelor.

Dar este greu de crezut că aceştia au crescut între timp şi s-au schimbat atât de mult încât nu îi mai recunoşti.

Conform Bright Side, iată cum arată aceşti copii faimoşi astăzi:

Spencer Elden

După ce a vizionat un documentar despre naştere, Kurt Cobain a venit cu ideea de a face o serie de fotografii ale unui copil întotând într-o piscină. Pentru acest rol, l-a ales pe Spencer Elden, care avea 4 luni. Părinţii băiatului au fost plătiţi cu 200 de dolari pentru această fotografie. Astăzi, imaginea de pe albumul Nevermind, Nirvana, are 26 de ani. De-a lungul anilor a repetat fotografiile subacvatice de mai multe ori, cea mai recentă fiind în 2016, dar de această dată purtând pantaloni scurţi.

Sharbat Gula

Fotografia cu Sharbat Gula, în vârstă de 12 ani, a fost făcută de jurnalistul Steve McCurry în timpul războiului afgan la o tabără de refugiaţi din Pakistan. "Mona Lisa afgană" a devenit faimoasă când imaginea ei a apărut pe coperta revistei National Geographic în 1985. Steve a căutat-o ulterior pe fată şi a reuşit să o gpsească 17 ani mai târziu. Ca rezultat, o nouă fotografoe a lui Sharbat a apărut în National Geographic, împreună cu povestea ei de viață.

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy s-a născut în 2000 în Los Angeles. La 3 ani era pe podium, iar la 9 ani   a avut prima sa apariție într-un film. Mulți o cunosc ca Renesmee Cullen, fiica lui Edward și Bella din The Twilight Saga și ca fiica personajului principal din filmul Interstellar.

Laneya Grace

Fata cu ochii verzi este Laneya şi şi-a început cariera de model când avea trei ani. Astăzi, fata are 13 ani. A jucat în videoclipul "Wake Me Up" pentru formația Avicii și a semnat recent un contract cu Disney. În prezent, Grace apare pe ambalajele bentiţelor "Maleficent Horns".

Kristina Pimenova

Kristina Pimenova este un model copil extrem de popular din Rusia. Fata are 11 ani şi şi-a început cariera când avea doar 4. Ea colaborează cu case de modă de top, printre care Prada, Silvian Heach și Burberry. A jucat deja în peste 20 de reclame. În 2014, Kristina a fost recunoscută ca cea mai frumoasă fată din lume. În acest an, ea a jucat în filmul "The Russian Bride".

Josh Bateson

Băiatul a cărui față a strălucit pe toate ambalajele Kinder este acum mare. Josh Bateson are deja 21 de ani. El studiază politica și relațiile internaționale la Universitatea Loughborough, continuând să lucreze ca model. Are 62.000 de adepți pe Instagram.

Jade Weber

Tânărul model s-a născut în Hong Kong în 2005 şi locuieşte acum în Los Angeles. Fata a lucrat deja cu branduri celebre precum H&M, Forever 21, Peed Adele și Abercrombie&Fitch. Jade a participat la filmarea mai multor videoclipuri muzicale. În prezent are 12 ani.

Ann Turner

Timp de mulţi ani, identitatea copilului de pe ambalajul unui produs alimentar pentru copii al companiei Gerber a rămas un mister. În 1978 a devenit cunoscut faptul că faţa care se bucură de atâta popularitate aparţine lui Ann Turner Cook. Tatăl lui Cook era un caricaturist, iar prietenul sa, artista Dorothy Hope, a făcut un portret al micuţei când avea doar 4 luni şi l-a vândut lui Gerber. La maturitate, Ann a lucrat ca profesor de limba engleză, iar la pensie a scris câteva romane cu detectivi. Astăzi, logoul Gerber are 90 de ani.

Anastasia Bezrukova

Anastasia Bezrukova s-a născut în Moscova în 2004. Până la vârsta de 10 ani, ea devenise deja modelul cel mai căutat în Europa. Anastasia a colaborat cu Benetton, Pinko, Moschino și Incanto și a apărut pe coperta lui Vogue Bambini. Astăzi, fata are 13 ani.