Destinațiile de vacanță preferate ale vedetelor – locuri de vis surprinzător de accesibile!

2 Noiembrie 2023
Surprinzător însă, multe dintre aceste locuri de vis sunt mai accesibile decât am crede. Iată câteva dintre ele!
 
Nu trebuie să fii o vedetă pentru a te bucura de locurile de vacanță ale vedetelor. Cu puțină cercetare și planificare, aceste destinații paradisiace pot fi la îndemâna oricui. 

Tulum, Mexic


Multe celebrități, precum Selena Gomez și Leonardo DiCaprio, au fost văzute relaxându-se pe plajele din Tulum. Dar ceea ce poate surprinde este faptul că Tulum oferă opțiuni pentru toate buzunarele. Cu hoteluri boutique, cabane eco-friendly și o mulțime de activități la prețuri accesibile, puteți experimenta frumusețea acestei destinații fără a sparge banca.

Trancoso, Brazilia


Acest mic orășel de pe coasta braziliană a atras vedete precum Matthew McConaughey sau Will Smith. Cu plajele sale nesfârșite și atmosfera sa boemă, Trancoso este o escapadă tropicală perfectă. Cu pensiuni confortabile la prețuri accesibile și mâncăruri delicioase, este un loc perfect pentru o vacanță de vis.

Siem Reap, Cambodgia


Angelina Jolie a adus faima Angkor Wat, dar există mult mai multe de descoperit aici. Cu hoteluri și restaurante pentru orice buget, este o destinație plină de istorie și cultură.

Reykjavik, Islanda


Justin Bieber și Kim Kardashian sunt doar câteva dintre celebritățile care au explorat frumusețea Islandei. Cu cascade impresionante, ghețari și aurore boreale, este o destinație de vis, dar cu multe opțiuni accesibile.

Portugalia


Alyssa Milano și Madonna sunt doar câteva dintre vedetele care s-au îndrăgostit de țara fado-ului. Cu vinuri excepționale, plaje pitorești și orașe pline de istorie, Portugalia este o destinație care oferă multe la un preț mic.

Phuket, Thailanda


Leonardo DiCaprio a fost unul dintre primii care a adus în atenția publică frumusețea Thailandei prin filmul "The Beach", filmat pe insula Ko Phi Phi Leh, în apropiere de Phuket. De atunci, multe celebrități, precum Paris Hilton sau Kate Moss, au vizitat regiunea pentru plajele sale superbe și viața de noapte vibranta. Cu toate acestea, Phuket continuă să rămână o destinație accesibilă. De la vile pe plajă la hosteluri pentru turiști, există opțiuni pentru orice buget.

Otago, Noua Zeelandă


După filmările pentru "Stăpânul Inelelor", Noua Zeelandă a devenit un loc de pelerinaj pentru vedete precum Orlando Bloom. Regiunea Otago, cu lacurile sale albastre și munții înzăpeziți, este absolut impresionantă. Chiar și așa, regiunea oferă opțiuni de cazare și activități pentru orice buget.

Mykonos, Grecia


Da, este insula preferată a vedetelor ca Lindsay Lohan sau Kendall Jenner, dar nu lăsați asta să vă descurajeze. Oricine se poate bucura de frumusețea acestei insule. Cazarea variază de la vile luxoase la pensiuni tradiționale grecești, iar tavernele locale oferă mâncăruri delicioase la prețuri rezonabile.

Marrakech, Maroc


Staruri precum Rihanna sau David Beckham au fost văzute plimbându-se prin piețele aglomerate ale Marrakech-ului. Deși există riaduri (case tradiționale) de lux, sunt și multe opțiuni accesibile care oferă o experiență autentică marocană.

Ljubljana, Slovenia


Această capitală pitorească a primit vizite de la vedete precum George Clooney. Cu un centrul orașului plin de canale și castele, Ljubljana este un loc magic. Și bineînțeles, cu multe opțiuni de cazare la prețuri accesibile.

Kyoto, Japonia


Sofia Coppola a imortalizat această destinație în filmul "Lost in Translation". Kyoto oferă temple, grădini zen și pensiuni tradiționale japoneze la prețuri decente.

Havana, Cuba


Cuba a atras vedete precum Beyoncé și Jay-Z. Cu mașini vechi, muzică splendidă și o cultură bogată, este o destinație care nu trebuie ratată. Și ce e și mai bine, există multe cazări locale accesibile!

Essaouira, Maroc


Departându-se de forfota Marrakech-ului, Essaouira strălucește ca o perlă pe litoralul marocan. Personalități ca Jimi Hendrix au căzut pradă farmecului său. Cu o medina în design berber, plaje propice surf-ului datorită vântului și ritmurile muzicii Gnawa, Essaouira reprezintă o destinație atrăgătoare și accesibilă tuturor.

Dubrovnik, Croația


Recunoscut datorită apariției sale în "Game of Thrones", Dubrovnik a atras numeroase vedete. Cu toate acestea, orașul menține o ambianță pașnică și dispune de locuri de cazare pentru orice buget.

Costa Rica

Vedete precum Gisele Bündchen și Tom Brady sunt fani declarați ai acestei țări. Cu păduri tropicale, plaje izolate și o cultură vibrantă, Costa Rica este locul ideal pentru aventurieri. Iar partea cea mai bună? Puteți sta în cabane în mijlocul junglei sau pe plajă fără a cheltui o avere.

Cappadocia, Turcia


Zborul cu balonul peste peisajul lunar este un must-do. Vedete precum Yara Shahidi au fost văzute bucurându-se de frumusețea acestui loc. Cu pensiuni tradiționale și mâncăruri delicioase, este potrivit pentru orice buget.

Budapesta, Ungaria


Actori precum Ryan Gosling au vizitat această perla a Europei Centrale. Cu băi termale, arhitectură impresionantă și mâncăruri delicioase, Budapesta este o destinație ideală pentru cei cu un buget moderat.

Bali, Indonezia


Poate vă amintiți de Julia Roberts explorând Bali în "Mănâncă, roagă-te, iubește". Ei bine, Bali nu este doar pentru vedete. Cu spa-uri, cursuri de yoga și o gastronomie excepțională, această destinație este un paradis pentru oricine caută relaxare la un preț accesibil.

Azore, Portugalia


Dincolo de continent, arhipelagul Azore a devenit o destinație predilectă pentru celebrități precum Sarah Jessica Parker. Cu peisaje verzi, vulcani și ape termale, Azore oferă o oază de relaxare. Și chiar dacă este un loc apreciat de vedete, rămâne surprinzător de accesibil pentru turiști.

Amalfi, Italia


Cu toate că vedete precum Reese Witherspoon și Kylie Jenner s-au bucurat de luxul Coastei Amalfi, acest loc are de oferit și cazări la prețuri moderate. Orașele precum Positano sau Amalfi au pensiuni drăguțe și restaurante care servesc mâncăruri italiene autentice la prețuri surprinzător de bune.