Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediție a cursurilor ABA Make-up Academy

Vino între 11-30 martie  şi înscrie-te la cursurile ABA Make-up Academy şi beneficiezi de o reducere de 10% la plata integrală!

ABA Make-up School este un program educațional ce își propune să inițieze în arta machiajului atât femeile care doresc să deprindă tehnicile de realizare a unor machiaje perfecte și de efect pentru ele însele , dar și celor care doresc să intre în fascinanta lume a make-up artistilor. Școala de machiaj este cel mai ambițios proiect de make-up pe care îl coordonează Alina Brăilescu –renumit fashion make-up artist. Datorită profesionalismului și experienței dobândite în acest univers creativ, Alina, are colaborări cu cei mai în vogă designeri autohtoni, reviste top din România,  dar și cu show-uri de modă precum Avanpremiere Fest, Pasarela Eveniment. De mai bine de doi ani predă cursuri de make-up, unde a inițiat în arta machiajului peste 200 de cursanți –pe cei mai talentați ajutându-i să acceadă în lumea profesioniștilor.  

Bucureşti, februarie 2013 – ABA Make-up Academy a dat startul promovării şi înscrierilor pentru a doua ediție a cursurilor de machiaj. Cursurile sunt susținute la sediul nostru din str. Sf. Vineri, nr. 32, bl. A5, et. 5, sector 3, București, unde cursantele vor beneficia de sală special amenajată și dotată, produse cosmetice, pesule și instruire profesionistă, sfaturi și consiliere personalizată.

ABA Make-up Academy pune la dispoziția cursanților doua module:

Modulul începători - afli totul despre trend-uri,  stiluri și te familiarizezi cu arta machiajului profesionist. Descoperi care sunt tehnicile de aplicare și ce produse cosmetice să folosești în construirea unor machiaje corecte și de efect. Faci primii pași în arta creării unui machiaj perfect!

„Alina este o persoană plăcută , o femeie interesantă, o profesoară talentată și mai presus de toate, un make up artist profesionist! Cursul Alinei este o bucurie pentru mine! Este necesar pentru orice  femeie căreia ii place să fie femeie!” spune Consuela Binder, cursantă la ABA Make-up Academy

Modulul avansaţi – te pregătești ca viitor profesionist - make-up artist pentru fotografie, cinematografie și modă. Finalul cursului este marcat de susținerea unui examen, în urma căruia primești o DIPLOMA ACREDITATĂ și recunoscută la nivel european.

Cursurile ABA Make-up School sunt after work și permit accesul tuturor, ședințele începând cu ora 18.30.

www.abacademy.ro
office@abacademy.ro