Aceşti artişti sunt atât de talentaţi încât ţi se va părea ireal ce iese din mâna lor

18 Septembrie 2017

Unii oameni pot fi cu adevărat uimitori, iar atunci când vine vorba de artă, rezultatele lor pot fi incredibile!

Iată 13 artişti din întreaga lumea care au un talent incontestabil şi au creat cu multă muncă ceea ce te va uimi acum!

Sursă: shareably

Robin Eley

Eley este un pictor care are sediul în Londra şi care realizează picturi în ulei pe scară largă. Aceasta, mai presus de toate, este absolut uimitoare.

Kamalky Laureano

Artistul dominican utilizează acrilic pe pânză pentru a crea aceste fotografii realiste. Laureano explică faptul că pictura ar trebuie să fie o reflectare a vieţii în sine şi nu putem să nu fim de acord cu el!

Bryan Drury

Bryan Drury este o artistă incredibilă care şi-a început cariera imediat ce a terminat studiile la Academia Americană de Arte în 2007. De atunci, ea a obţinut numeroase premii în întreaga lume şi acum e renumită pentru reprezentarea pielii umane în creaţiile sale.

Paul Cadden

Paul Cadden este un artist care foloseşte doar creionul de grafit pentru a-şi crea opera. Rezultatul final pare prea real!

Gregory Thielker

Această imagine cu ploaie a lui Gregory Thielker estre creată din acuarelă şi ulei şterse cu mâinile. Dacă ai condus vreodată într-o zi ploioasă, această lucrare reuşeşte să surprindă perfect senzaţia reală.

Andrew Talbot

Talbot este cunoscut pentru culorile dinamice într-un stil realist. Artistul britanic a devenit o stea în lumea artei din 2002, iar arta lui vorbește cu adevărat de la sine!

Taner Ceylan

Artistul turc Taner Ceylan a devenit celebru pentru recrearea fotografiilor într-un stil fotorealist.

Diego Fazio

Diego Fazio funcţionează cu eficienţa unei imprimante, folosind doar creionul şi cărbunele. E nevoie de aproximativ 200 de bucăţi pentru ca el să termine o lucrare, dar rezultatele vorbesc de la sine.

Ruth Tyson

Artistul britanic Ruth Tyson nu are o tehnică formală în artă, ci folosește un amestec de grafit, creioane acuarelă și uneori vopsea pentru a-și realiza lucrarea realistă!

Yigal Ozeri

Această uimitoare lucrare artistică vine de la Yigal Ozeri, care este renumit pentru abilitatea sa de a îmbina lumina şi întunericul care face ca munca sa să arate ca o fotografie!

Omar Ortiz

Omar Ortiz este expert în captarea curbelor naturale ale corpului uman, iar rezultatele uimitoare arată exact ca o fotografie!

Roberto Bernardi

Hiper-realistul Roberto  Bernardi dă viaţă operelor sale de artă prin dinamica uimitoare a culorilor şi a stilului. Această imagine e absolut incredibilă!

Gottfried Helnwein

Helnwein se concentrează pe acuarelă pentru realizarea portretelor fotorealiste. De asemenea, este fotograf, sculptor şi face schiţe.