Sfaturi de frumusete de la Thalia

Frumoasa Thalia a demonstrat ca dispune de multe talente, iar atunci cand isi propune ceva nimeni si nimic nu-i poate sta in cale. Desi este cantareata, actrita, impresar si designer, faimoasa mexicana nu s-a multumit cu atat si a devenit si scriitoare, lansand o carte dedicata frumusetii.
"Aruncand o privire in trecut si peste fotografiile de la inceputul carierei mi-am dat seama cat de mult s-a imbunatit aspectul meu fizic. Toate aceste imbunatatiri se datoreaza sfaturilor si micilor trucuri invatate de la profesionisti. Nu cred ca exista femei urate ci doar femei prost aranjate. Trebuie sa-ti pui in valoare calitatile. Din acest motiv am scris o carte in care am pus toate secretele frumusetii pe care le-am invatat in toti acesti ani," povesteste frumoasa cantareata.

Iata ce te sfatuieste Thalia:

1.
Frumusetea ia nastere din interior
. Trebuie sa fii si sa te simti bine cu tine insati pentru a fi frumoasa in exterior. Yoga este foarte importanta pentru mine. Ma ajuta sa obtin echilibru in viata mea, intre minte, suflet si corp.

2. Spala-te pe fata dimineata, cand te trezesti si seara, inainte de a merge la culcare.

3. Nu te culca fara sa te demachezi, indiferent de cat esti de obosita. Mai tarziu, tenul tau iti va multumi.

4. Iubeste cu tot sufletul si pe toti cei care te inconjoara. Iubirea se va reflecta in atitudinea si in expresia fetei tale.
O persoana care iubeste si daruieste din tot sufletul este o persoana foarte atractiva, pe care toti si-o doresc in preajma.

5. Nu te grabi cand iei masa. Mananca incet si astfel iti vei ajuta stomacul sa digere mai usor alimentele si vei reusi si tu sa te bucuri mai mult de masa.