Colecția Paul pentru gurmanzi: șase croissante noi, în combinații dulci și sărate delicioase

Brutăriile Paul introduc în colecţiile de croissante dulci şi sărate şase sortimente noi, preparate după rețete delicioase franțuzești. Campania „Gourmand comme un croissant”aduce în gama Croissant sucrée (dulci) trei rețete cremoase şi fructate, cucremă de ciocolată, cremă de vanilie şi zmeurăsaucremă deciocolată şi alune, iar în gama Croissant salée (sărate) treicombinații apetisante: somon şi praz, brânză de capră şi roşii deshidratate saubacon şi sote de ciuperci.
„Croissantul, servit alături de o ceaşcă de ceai, cafea sau cappuccino, este simbolul micului dejun franţuzescși produsul iconic cel mai vândut în brutăriile Paul. Alături de varianta clasică, în Franţael este deseori reinterpretat, cu ingrediente dulci sau sărate care îi completează perfect aluatul fraged. Prin extinderea gamei de croissante, ne-am propus să oferim și clienților din România un mic dejun franțuzesc mai bogat și mai variat, cu șase rețete care vor încânta orice gurmand”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Noile croissante din gamele sucrée si salée sunt disponibile în toate brutăriile Paul din Bucureşti şi Ploieşti, inclusiv cele de tip chariot.Mai multe detalii despre campania„Gourmand comme un croissant”găsiți pe pagina de Facebook a Paul România.


Cu o tradiție de 125 de ani Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie.
Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 11 brutării.
Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și ca locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.