Cedra Cinstit cu Fructe: Singurul iaurt cu fructe făcut doar din iaurt unic Cedra, fructe și un dram de zahăr. Nimic altceva

Napolact lanseazăo gamă unică de iaurturi cu fructe, Cedra Cinstit cu Fructe, cu o rețetă simplă cu doar 3 componente: iaurtul unic Cedra, bucăți de fructe și un dram de zahăr. Nimic altceva!

Napolact revoluționează astfel piața iaurturilor cu fructe, oferind consumatorilor un iaurt cu fructe cinstit: fără conservanți, coloranți, arome, stabilizatori și nimic ce nu și-ar avea rostul într-un produs natural.

Păstrând bunătatea laptelui din inima Ardealului și rețeta unică a iaurtului naturCedra(combinația de trei tipuri de lapte: vacă, bivoliță și oaie), Cedra Cinstit cu Fructe aduce mai multe sortimente de fructe făcute special pe gustul românesc.

Noul produs este disponibil în patru sortimente care pot fi savurate în binemeritate momente de tihnă: piersici și caise,merișoare și mure, căpșuni și mere, mere și pere.

“Napolact și-a luat un angajament față de consumatori de aaduce naturalețea, simplitatea și gustul autentic din Ardeal în toate gamele sale de produse. Acest aspect este confirmat și de noul concept Cedra Cinstit cu Fructe: un iaurt cu fructe făcut în cel mai natural mod posibil, având doar 3 componente: iaurtul unic Cedra, bucăți de fructe și un dram de zahăr.
Nimic altceva”
, a declarat Elena Bădițoiu, Brand Manager Spoonables FrieslandCampina România.



Cedra Cinstit cu Fructe este disponibil la un preț recomandat de 1,99 lei (140 g).

Din dorința de a oferi consumatorilor un cadru potrivit de relaxare în timp ce savureazăprodusele Napolact și o experiență ardelenească cât mai autentică, Napolact a inaugurat în București Ardelenariu, un loc cu totul special ce reunește elemente și decoruri specifice din Ardeal.
Bucureșteni de toate vârstele,care își doresc să ia o pauză de la grijile cotidiene sau vor o evadare în inima Ardealului, sunt invitați în Piața Universității începând cu miercuri, 11 martie, orele 13.00.