4 saptamani pentru sanatatea ta

Dieta de 4 saptamani insumeaza principiile nutrtionale pentru scaderea colesterolului, cele pentru controlul greutatii si a tensiunii. Meniurile se bazeaza pe 8 principii. Cele 3 mese si 2 gustari au impreuna 2000 de calorii, care, pentru majoritatea femeilor vor insemna o scadere mica in greutate. Daca ti se face foame, in aceasta dieta exista alimente permise special pentru aceasta situatie: poti manca oricat doresti din ele. Am folosit ca masura cana de 200-250g ( nu e o dieta riguroasa), pentru a nu pierde timpul cu masuratorile cand preparati mancarurile.Acestea sunt special gandite pentru a fi preparate in cel mai scurt timp.

Dieta de 4 saptamani insumeaza principiile nutrtionale pentru scaderea colesterolului, cele pentru controlul greutatii si a tensiunii.
Meniurile se bazeaza pe 8 principii. Cele 3 mese si 2 gustari au impreuna 2000 de calorii, care, pentru majoritatea femeilor vor insemna o scadere mica in greutate. Daca ti se face foame, in aceasta dieta exista alimente permise special pentru aceasta situatie: poti manca oricat doresti din ele.

Am folosit ca masura cana de 200-250g ( nu e o dieta riguroasa), pentru a nu pierde timpul cu masuratorile cand preparati mancarurile.  Acestea sunt special gandite pentru a fi preparate in cel mai scurt timp.