Sala de fitness la tine acasa




"Nu am timp, nu am bani". Gata cu scuzele bune sa nu faci nici un picde sport. Acasa la tine, incepe asa o noua zi!

Sani frumosi, abdomen plat, fund rotund si obraznic. La toate asteaviseaza orice femeie. Da, dar drumul pana la sala de gimnastica e lung,nu ai timp, si mai costa si bani pe deasupra. Nu e nici o problema,nu trebuie sa faci cine stie ce efort fizic sau material pentru a facefitness la tine acasa. Si nici nu trebuie sa iti procuri cine stiece aparate sofisticate, ca acelea pe care le vezi in filme sau prinvitrine. Simplu si comod, dimineata esti gata exact cand se ridica aburiicafelei din ibric. Minunat, nu? Chiar asa si este. Exercitiile sunt foartesimple si foarte eficace. Misca-te incet, concentreaza-te si fii atentasa respiri tot timpul cat mai ritmic si mai regulat. Obiectele de careai nevoie sunt toate la indemana prin casa - un scaun, sticle de plastic,un prosop si poate chiar patul tau.

Potrivit ultimelor conceptii ale specialistilor in medicina sportiva, aimult mai mult folos de pe urma unor antrenamente scurte, dar intensive,decat de pe urma unor programe-mamut. Asa ca rezerva-ti timp in fiecatezi cate 10 -15 minute, iar dupa numai doua saptamani te vei putea laudapeste tot cu silueta ta de invidiat.

In afara de prezentarea miscarilor, noi iti oferim si sfaturisuplimentare, care te vor ajuta sa rezisti, sa nu abandonezi antrenamentuldoar dupa cateva zile, despre felul cum sa te hranesti si care alimentecontribuie la arderea mai rapida a grasimilor. Nu uita ca aerul curat esteextrem de important - incearca sa iesi pe balcon sau sa te plasezi macarin fata ferestrei deschise in zilele cand este prea frig. Vei vedea canu este greu deloc. Si, pe langa silueta, vei capata si o stare de bine,de relaxare, de liniste interioara. Succes!