Diete in voga la Hollywood

Nu toate starurile se nasc cu corpuri perfecte si nici macar unul dintre ele nu este imun la "tentatiile bucatariei", dar atunci cand le vezi in filme sau aparand la cine stie ce spectacol nici macar nu te gandesti la asa ceva. Cum reusesc oare sa se mentina mereu in forma?

Nu toate starurile se nasc cu corpuri perfecte si nici macar unul dintre ele nu este imun la "tentatiile bucatariei", dar atunci cand le vezi in filme sau aparand la cine stie ce spectacol nici macar nu te gandesti la asa ceva. Cum reusesc oare sa se mentina mereu in forma?

Unele lucreaza cu oameni specializati, altele apeleaza la chirurgi, dar toate au grija ce mananca. Si pentru ca adopata dietele cel mai greu de urmat, am fost cu ochii pe ele si am aflat cine ce manaca (sau nu mananca).


Un procent cat mai mic de carbohidrati in meniul zilei este la moda acum la Hollywood.

Jennifer Aniston a adoptat aceasta dieta si a fost urmata imediat de Brad Pitt si amicii sai din serialul "Prietenii", Matt LeBlanc si Matthew Perry.

O dieta care sa contina 40 % carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi i-a fost recomandata lui Renee Zellweger, care a revenit la silueta initiala, dupa ce se ingrasease cu 9 kilograme pentru rolul ei din "Jurnalul lui Bridget Jones". Dieta a foat apoi urmata si de alte staruri precum Madonna, Cindy Crawford, Winona Ryder, Demi Moore si multe altele. Se pare ca de curand si Sharon Stone si Tori Spelling s-au "atasat" de aceasta dieta.



Nu toate lumea de la Hollywood adopta dieta de mai sus, unele dintre staruri preferand sa aiba grija ce fac cu grasimile. Se merge dupa un plan in care fiecare mancare are un numar de puncte, in functie de grasimile pe care le contine. Acest program a ajutat-o pe Sarah Ferguson sa ajunga la marimea 10, pornind de la 14. Si Monicai Lewinsky i-a suras ideea de a urma aceasta dieta.


Pentru alte staruri, mancarea organica este raspunsul. Gwyneth Paltrow urmeaza o dieta stricta care interzice carnea, ouale, produsele lactate si cofeina.
"Este greu", a declarat actrita, "dar merita. Incerc sa mananc numai mancare organica. Nu mananc dulciuri, pentru ca nu cred ca-mi ofera energie. Incerc sa nu mananc ceva care este toxic." Julia Roberts si Christina Aguilera au ales acest "tratament". Se pare ca Julia Roberts vrea lapte organic in cabina, atunci cand filmeaza, iar Aguilera tine laptele organic si branza de soia in cabina in care se schimba.


Vegetarienele Alicia Silverstone si Drew Barrymore evita produsele animale, dar se dau in vant pentru cele precum fasolea, alunele, linte si in general cele ce le pot oferi multe proteine.


Cameron Diaz nu-si face mari probleme din pricina caloriilor. "Am fost binecuvantata cu un metabolism rapid, asa ca pot manca aproape tot ce doresc". Dar nici ea nu exagereaza, asa ca are unele retineri: este vegetarina si de curand a renuntat la cofeina.