15 pasi spre silueta perfecta

Daca te preocupa acest "domeniu" interminabil al dietelor, nu ai cum sa nu clachezi la un moment dat cand vezi cum apar mereu altele si altele, ca si ciupercile dupa ploaie. Este foarte important sa cunosti cateva sfaturi oarecum standard, care te pot ajuta sa decizi care este cea mai potrivita solutie pentru tine.

Nu conteaza ca daca dieta pe care a tinut-o prietena ta si a functionat de minune in cazul ei, va da aceleasi roade bogate si la tine. Inainte de a te apuca de slabit, gandeste-te ca faci cateva schimbari pentru sanatatea ta, nicidecum nu o lua ca pe o povara.
1. Mananca mai sanatos! Uita de dietele restrictive, care te duc in pragul infometarii. Nu vei rezolva nimic tinand aceste regimuri. O alimentatie sanatoasa, echilibrata este cea mai buna solutie pentru a scapa de kilogramele nedorite si a te mentine apoi la greutatea obtinuta. Trebuie sa incluzi o cantitate semnificativa de proteine (carne slaba, peste, produse lactate sau alternative vegetariene), de grasimi nesaturate, carbohidrati (cartofi, paine din faina integrala si paste), legume si fructe. Tine-te departe de grasimile saturate, sare si zahar.

2. Obligatoriu: 3 mese pe zi!