Ce sa faci si ce sa nu faci la prima intalnire

Prima intalnire este un "rau necesar" in viata fiecarei femei singure. Aceasta presupune o combinatie intre emotiile unui interviu cu frumusetea dar si efemeritatea...

Prima intalnire este un "rau necesar" in viata fiecarei femei singure. Aceasta presupune o combinatie intre emotiile unui interviu cu frumusetea dar si efemeritatea florilor. Ai fi in stare sa faci aproape orice pentru a face o impresie buna; toate acestea in timp ce-ti observi partenerul cu aerul suspicios al unui judecator gata sa dea verdictul.

Tinand cont de toate emotiile, sperantele si complexele pe care le aduc cu ei barbatii si femeile la prima intalnire, este de mirare ca ajunge vreun cuplu si la a doua! Pentru a face acest chin dulce-amar mai putin solicitant, iata cateva sfaturi privind conduita ta la prima intalnire.

Este bine sa...

Fii tu insati! (desigur, varianta imbunatatita, fara masca de fata si haine de jogging). Nu este cazul sa marturisesti persoanei care o intalnesti toate penctele tale slabe, sau vreo tragedie sentimentala prin care ai trecut de curand. Pastreaza pentru tine (cel putin deocamdata) povestea vietii tale si scoate-ti in evidenta charmul si personalitatea ta magnetica.

Fii o buna ascultatoare. Scopul acestei strategii are doua taisuri; Un barbat aprecieaza o femeie care foloseste conversatia si nu... monologul. Insa depinde si de barbat; Daca vezi ca tace "ca pestele" preia tu fraul conversatiei si intreaba-l diferite lucruri. Fii sincera cu ceea ce te intereseaza. Daca nu, lasa-l pe el sa straluceasca in ochii tai povestindu-ti vrute si nevrute...

Avantajul in a asculta tot ce spune este ca poti obtine informatii pretioase. Daca iti marturiseste cat de egoiste si nasoale sunt fostele lui, imagineaza-ti care este parerea lor despre el. Daca recunoaste ca nu este cu gandul la insuratoare, poti spune ca ai aflat ceva important (apropos, crede-l pe cuvant). Daca iti marturiseste ca a avea o relatie de suflet este scopul lui... si asta este bine de stiut!

Incearca sa te simti bine. Poate nu va mai fi o a doua intalnire, poate ca el va pleca din tara sau tu te vei impaca cu fostul! Niciodata nu se stie, asa ca distreaza-te si traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Aminteste-ti: este doar o intalnire nu un examen de fizica nucleara!

Nu este bine sa...

Iti construiesti o imagine "de imprumut". Daca tu esti carnivora inraita, iar el este vegetarian, nu te infometa ingurgitand doua frunze de salata... Sau daca tu fumezi de stingi, iar el deloc nu ascunde acest fapt. Adevarul iese pana la urma la iveala, si mai devreme e mai bine decat mai tarziu in acest caz.

Nu te grabi in a judeca o persoana la prima vedere. Asta exceptand cazul in care este vreun mitocan, bolnav psihic sau daca te plictiseste de moarte. Daca te grabesti in a respinge pe cineva, vei avea nenumarate regrete. Poate ca dai cu piciorul iubirii vietii tale! Fii atenta!

Nu il lasa in suspans. Daca ti-ar placea sa il revezi, spune-i "M-am distrat grozav. Nici nu stiu cum a zburat timpul!". Si il poti saruta de noapte buna, dar nu stabili pe moment o a doua intalnire! Marturiseste-i ca te-a incantat prezenta lui si timpul petrecut impreuna (daca este adevarat).

Nu accepta invitatia la el acasa si nici tu nu te grabi sa primesti in dormitor un strain sa ascultati muzica la un pahar de vin. La prima intalnire fii prudenta si studiaza persoana de langa tine. Un pas pripit poate nimici ceea ce s-ar putea transforma intr-o relatie frumoasa si poti oferi impresii gresite. Numai trei la suta din femeile care se grabesc reusesc sa intemeieze o reletie dupa o astfel de prima intalnire. Esti dispusa sa-ti asumi acest risc?