Ce gen de barbat preferi

Cu sau fara sex appeal, barbatii ne plac oricum. Uneori avem tendinta sa alegem numai dupa aspectul fizic, pentru ca, trebuie sa recunoastem, prima impresie conteaza in 80% dintre cazuri.

Cu sau fara sex appeal, barbatii ne plac oricum. Uneori avem tendinta sa alegem numai dupa aspectul fizic, pentru ca, trebuie sa recunoastem, prima impresie conteaza in 80% dintre cazuri. Destul de pretentioase, femeile se decid cu greu asupra unui anumit gen de barbat. Frumos, destept si cu bani. Oare la asta se gandesc majoritatea femeilor in cautarea barbatului perfect?

Exista o anumita prima categorie de femei, cele cu o cariera, care isi doresc, evident, barbati cu o cariera proprie; o a doua categorie de femei sunt cele care isi doresc un barbat cu o cariera, dar care sa arate si bine, si o a treia categorie de femei, care isi doresc un barbat care doar sa arate bine. Acestor trei tipuri de barbati li se mai adauga alte doua, fiecare cu trasaturi bine conturate.

1. Chipesul cu o cariera


Pe langa faptul ca are sarm, acest tip de barbat se mandreste si cu o cariera de indiviat. Este genul de barbat care face furori oriunde merge, mai ales prin prezenta sa impunatoare si prin atitudine.
Acest tip de barbat este in permanenta degajat. Este aproape perfect din punct de vedere profesional si sta excelent la capitolul comunicare. Munceste pana seara tarziu, dar nu se plange niciodata, pentru ca ii place sa fie admirat de colegi.

Barbatul chipes si cu o cariera se simte foarte bine in pielea lui. Stie ca, pentru a arata intotdeauna impecabil, trebuie sa ai un ceas scump, ochelari de soare trendy si parul perfect aranjat. Stie ca, atunci cand paseste intr-o incapere, toate capetele se intorc in urma sa.

Ii place sa frecventeze locurile unde isi da intalnire lumea buna, pentru ca ii place sa fie admirat. Intr-o relatie cu un astfel de barbat, pericolul este dupa colt.

2. Irezistibilul


Fiecare femeie isi doreste in adancul sufletului sa intalneasca cel putin o data in viata acest tip de barbat. Total insensibil, barbatul irezistibil iubeste o singura persoana: pe sine. Nu are prea multe reguli dupa care sa se ghideze in viata. Isi urmeaza visele si nu lasa pe altii sa decida pentru el.
Nu i-a placut niciodata scoala si a preferat sa se distreze.

Ii place sa riste si face ce ii convine, cand ii convine. Este in permanenta in pas cu moda si refuza sa respecte principiile altor persoane. Stie ca, oricum s-ar imbraca, este irezistibil. Cluburile de noapte sunt in general locurile unde prefera sa se distreze, iar ziua il gasesti la sala de sport. Riscul alaturi de acest barbat este ca niciodata nu stii unde se este, cu cine si de ce. Secretomania este caracteristica de baza a acestui tip de barbat.

3. Atletul


Inalt, bine facut, in permanenta la sala de sport, acest tip de barbat este tot timpul inconjurat de prieteni. Ii place sportul si, oricat ar fi de obosit, nu refuza o partida de fotbal.

Este sufletul oricarei petreceri pentru ca spontaneitatea il caracterizeaza. Pentru acest tip de barbat, aspectul fizic este foarte important, daca nu chiar pe primul loc, si stie ca prin corpul sau impunator poate sa atraga atentia oricui.

De obicei il gasesti pe terenul de fotbal, pe partia de schi, in parc sau pe plaja facand jogging.
Riscul, daca stai alaturi de un astfel de barbat, este ca pentru el timpul liber inseamna numai sport.

4. Timidul


Acest tip de barbat se deosebeste de toate celelalte categorii prin faptul ca este cuminte. Fata de ceilalti, care au preocupari stricte, acest tip de barbat nu iese cu nimic in evidenta.

Este genul care se ingrijoreaza pentru orice lucru, pana ajunge chiar la pesimism. Nu este in niciun caz genul de barbat care sa faca primul pas catre o femeie. Prefera sa stea singur, sa se uite la filme si sa citeasca presa.

Nu este deloc sociabil si uraste cluburile de noapte, fumul de tigara si muzica la volum maxim. Spre deosebire insa de celelalte tipuri, barbatii timizi au o minte sclipitoare care ii ajuta sa creasca in cariera, mult mai repede decat ceillalti. Este genul de barbat care, daca isi propune ceva, cu siguranta reuseste. Nu ii place sa vorbesca despre sine si trebuie sa ai ceva mai multa rabdare cu el, daca chiar iti place si vrei sa il cunosti.

5. Papusa sexy


Acest tip de barbat, asa numit "Papusa Sexy" este genul de barbat care se crede vesnic tanar. Cu un sex appeal iesit din comun, acest tip de barbat emana feromoni la fiecare pas.
Stie ca este frumos si stie ca poate profita cu succes de acest lucru, ca sa poata obtine ceea ce isi doreste. Este genul de barbat care se plicitseste repede intr-o relatie si care isi paraseste partenera fara nicio parere de rau.

Nu stie ce inseamna sa iubesti, pentru ca are impresia ca totul i se cuvine. In general, acest tip de barbat inclina catre actorie. Ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei, in lumina reflectoarelor sau pe scena. Nu trebuie sa iti pierzi prea mult timp sa il cauti, pentru ca te va gasi el pe tine.