Matei nu mai e langa noi

Matei nu mai e langa noi. A venit pe lume in ziua de 17 iunie si a plecat in data de 20. S-a luptat sa traiasca.Noaptea inimioara lui a incetat sa mai bata. Am facut tot ce ne-a stat in putinta. Asa a fost sa fie. Viata nu e datoare sa fie buna cu noi. Dumnezeu a avut planul lui.

"Matei nu mai e langa noi. A venit pe lume in ziua de 17 iunie si a plecat in data de 20. S-a luptat sa traiasca. Transpozitie de vase mari (insesizabila la ecografie). Dupa care au mai aparut. Hemoragie pe creier. Stop cardiac de 3-4 ori. A trait doar conectat la aparate si cu ajutorul a numeroase substante. Nu a avut nicio sansa. Noi, parintii lui, i-am dat una: sa ajunga la Cluj pentru o interventie chirurgicala. Matei a ajuns la Cluj in cursul serii trecute. Noaptea inimioara lui a incetat sa mai bata.

Am facut tot ce ne-a stat in putinta. Asa a fost sa fie. Viata nu e datoare sa fie buna cu noi. Dumnezeu a avut planul lui.
O s-o luam de la capat. Matei este copilul nostru!

Le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si ne-au stat alaturi in tot acest timp, cu toate ca "multumesc" e un cuvant prea mic pentru gesturile lor. Si Matei le multumeste…"

Vivi

"Nu totdeauna povestile au un final frumos.
Dar acesta nu este finalul.
Eu si Vivi ne vom continua povestea.
Dar va fi doar povestea noastra, a mea, a lui Vivi, a lui Matei Diego, baietelul nostru drag si a fratilor lui care vor veni.
Caci vor veni…"

Alec


Adio
Violeta Floricica