Sex pe vremea lui Ceauşescu: 9 relaţii între vedete

Chiar dacă a fost o perioadă mai mult decât restrictivă, perioada comunistă nu a fost chiar atât de "pură" pe cât s-ar părea. Şi atunci, ca şi acum, au existat conflicte din dragoste, scandaluri, bărbaţi înşelaţi, femei înşelate. Singura diferenţă constă în faptul că atunci nu existau atâtea ziare, site-uri sau televiziuni. Vedetele de atunci duceau aceeaşi viaţă glamour ca şi cele de acum, şi atunci se înfiripau relaţii de dragoste între colegii de scenă, şi atunci lumea se iubea, şi atunci se distra, numai că toate acestea se întâmplau departe de ochii şi urechile publicului.

Angela Similea l-a iubit pe Florin Piersic?

Această ştire a apărut în presa de zilele acestea, în urma unui scandal în care este implicată văduva lui Victor Surdu. Pe lângă acuzaţiile foarte dure pe care i le face fosta ei noră, Bianca Cristinoiu-Jones mai spune că motivul divorţului dintre Angela Similea şi primul ei soţ, Jan Hilgen, după 17 ani de căsnicie, a fost nimeni altul decât Florin Piersic. Aceasta spune că, de fapt, Mărgelatu' este marea dragoste a Angelei Similea. Revoltat de cele citite, marele actor nu a avut decât puţine lucruri de precizat: "Astea-s prostii! La 76 de ani nu mă mai interesează să comentez aşa ceva. Nu sunt Columbeanu sau Pepe ca să fiu târât în asemenea poveşti! Biancăi să-i fie ruşine pentru aceste mizerii! În loc să o lase pe Angela să-şi jelească bărbatul şi mama, îşi bate joc", a spus Piersic, citat de Adevarul.

Foto: mark.go.ro

Corina Chiriac şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, sex pe balcon?

Acest episod din tinereţea celor doi a ieşit la iveală la sfârşitul anului trecut când un fost muncitor care-i cunoştea a relatat pentru ziarul Naţional cum i-a văzut pe cei doi făcând dragoste pe balcon. Conform spuselor acestuia, în urmă cu aproximativ 30 de ani, cei doi întreţineau relaţii sexuale în faţa muncitorilor: "Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcând dragoste pe balcon", a povestit un fost zidar.

Artistul nu a negat existenţa acestei relaţii, şi nici existenţa acestui episod: "Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii '72-'73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani", a confirmat toboşarul.

Ştefan Bănică Jr., dragoste mare pentru Emilia Popescu?

Despre cei doi mari actori s-au spus şi scris foarte multe lucruri. Ani la rândul oamenii puteau să jure că au o relaţie mai mult decât profesională. Întotdeauna actorii au ţinut să precizeze că între ei nu au existat niciodată alte sentimente, decât cele de dragoste prietenească. Aşadar, "idila" lor inventată a fost doar... inventată. Cei doi recunosc însă că sunt zeci de ani de când sunt foarte buni prieteni, ştiu totul unul despre celălalt, nu-şi ascund absolut nimic. "Eu şi cu Ştefan pe o insulă pustie!! Dacă am naufragia acum, nu ne-am plictisi pentru că avem multe lucruri să ne povestim. Am fi, aşa, ca doi moşi. Am râde foarte mult. Râdem mult de când ne cunoaştem. Fiind o relaţie foarte veche, nu avem ascunzişuri. Ne ştim şi calităţile, şi eşecurile... Ne cunoaştem foarte bine. Nu vrem să părem ceea ce nu suntem unul faţă de celălalt. Suntem deschişi unul cu altul", a declarat Emilia Popescu pentru tabu.ro.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, o relaţie de 30 de ani?

Despre cei doi mari actori s-a spus întotdeauna că sunt cuplul perfect pe scenă şi că este imposibil ca această relaţie să nu se continue şi în viaţa personală. Chiar dacă, aşa cum se spune, gura lumii e slobodă, cei doi artişti au ţinut tot timpul să precizeze că între ei nu este decât o frumoasă prietenie şi o relaţie profesională perfectă de peste 30 de ani.

Ion Dichiseanu şi Sarita Montiel, dragoste învinsă de distanţă

Un Don Juan în tinereţe, Dichi, aşa cum îi spun astăzi prietenii, a frânt inimi nu numai în ţară şi în în afara ei. A fost iubit şi adulat de multe femei, însă una i-a pus capac în anii '60. Este vorba despre vestita artistă spaniolă Sarita Montiel, una dintre cele mai frumoase femeie ale epocii. Cei doi s-au cunoscut la Festival International de Film de la Beirut, însă, din păcate, relaţia lor s-a terminat destul de repede din cauza distanţei şi din cauza faptului că actorul nu putea să iasă din ţară oricând îşi dorea, evident, din cauza regimului.

Nicu Ceauşescu şi Nadia Comăneci, o relaţie dificilă

Relaţia Prinţişorului cu cea mai titrată gimnastă a României a făcut valuri pe vremea comuniştilor, dar face şi acum. Această relaţie, confirmată, i-a schimbat viaţa gimnastei care, din cauza lui Nicu Ceauşescu, s-a văzut obligată să fugă din ţară. Dacă în cazul Nadiei Comăneci, aceasta era îndrăgostită de Nicu, fiul dictatorului nu prea. "Pe vremea când era ministru al tineretului în 1981, Nicu a angajat-o pe Nadia ca antrenoare de gimnastică, dar, potrivit mamei sale, la scurt timp a convocat-o la Sibiu, unde a bătut-o şi i-a smuls unghiile", scria cotidianul britanic The Guardian, acum câţiva ani. "Nicu a folosit-o pe Nadia ca pe o jucărie, pentru propriul amuzament", citează cotidianul britanic o declaraţie a mamei Nadiei, care, potrivit aceluiaşi articol, spune că "Nicu Ceauşescu a violat-o pe fata sa când aceasta avea 17 ani". Fosta gimnastă a acceptat o singură dată să vorbească despre această relaţie, într-un interviu acordat celor de la People, multă vreme alegând să nege iubirea ei pentru fiul cel mic al lui Ceauşescu, dar şi violul despre care a vorbit mama ei. Un alt personaj care a vorbit despre aceată idilă este Donca Mizil, fiica lui Paul Niculescu Mizil, un fost membru al conducerii regimului şi apropiat al familiei Ceauşescu. Aceasta spune că cei doi amorezi deţineau o vilă în Bucureşti, unde îşi consumau relaţia. "Relaţia cu Nadia era atent urmarită de Securitate, care instalase microfoane în casa din Bucureşti, de pe Cheiul Dâmboviţei, unde cei doi obişnuiau să se întâlnească".

Ilie Năstase şi Diana Ross, o iubire despre care se ştiu puţine

Mare cuceritor la vremea lui, prin patul lui Nasty a trecut la un moment dat şi binecunoscuta Diana Ross. Sportivul a întâlnit-o pe cântăreaţa de culoare în 1977 când a adus-o şi în România. Dragostea dintre ei a durat câteva luni bune, relaţia lor fiind unul dintre cele mai gustate subiecte mondene ale vremii.

Loredana Groza s-a iubit cu Ion Caramitru?

O dată cu lansarea piesei "Bună seara, iubite!", despre Loredana Groza şi Ion Caramitru s-a spus că trăiesc o poveste de dragoste secretă, departe de ochii publicului. Acest zvon nu a fost confirmat niciodată, nu s-a descoperit nicio dovadă care să ateste acest lucru însă, în memoria publicului a rămas întipărită această presupusă idilă.

Sanda Ladoşi şi Ştefan Iordache, amor, amor, amor

"Între noi mai e un pas" sau "Eu vreau să spun că te ador", două dintre piesele care au făcut ravagii în inimile spectatorilor. Ambele interpretate de Sanda Ladoşi şi Ştefan Iordache, un alt cuplu de artişti despre care s-a spus că se iubesc în afară scenei. Fapt, de asemenea, neconfirmat nici până astăzi.