România: Top 7 vedete sexy divorţate

Pentru majoritatea oamenilor, divorţul  înseamnă o tragedie, un sfârşit al lor, nu numai al relaţiei, o dramă pe care puţini o pot depăşi. După divorţ, multe dintre femeile în cauza decad, uită de ele, uită să fie frumoase, să fie feminine, sunt triste şi imposibil de consolat. Există însă şi exemple pozitive în acest sens. Unele dintre ele se văd, pentru că personajele sunt publice, dar există şi femei normale care reuşesc să-şi refacă viaţa.

Pentru doamnele care consideră că existenţa lor s-a sfârşit în momentul în care s-a semnat divorţul, vom vorbi astăzi despre VIP-urile care au depăşit momentul şi continuă să trăiască fără să se uite înapoi.

Mihaela Rădulescu (42 de ani), mai frumoasă după despărţire

Deşi a trecut prin trei divorţuri, Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită. În momentul în care a constatat că relaţia nu mai funcţionează a decis să pună punct. Să ne amintim cum a venit de mână cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, la judecătorie. A rămas în relaţii foarte bune cu el, îşi cresc împreună copilul, pe Ayan, iar ea radiază de fericire. La cei 42 de ani pe care îi are, Mihaela Rădulescu le dă clasă chiar şi tinerelor de 20 de ani. Se întreţine, mănâncă sănătos, nu face excese şi îşi poate permite luxul să-şi ocupe viaţa cu lucrurile care îi plac cel mai mult: creşterea copilului şi cărţile pe care le scrie cu pasiune.

Camelia Şucu (43 de ani), o femeie de afaceri de succes

În 2006, fosta doamnă Mobexpert s-a separat de bărbatul alături de care a reuşit să construiască un imperiu financiar în domeniul mobilei. După partajul de câteva milioane bune de euro, Camelia Şucu a rămas cu mai bine de 40, pe care le administrează cu pricepere. Astăzi este împlinită, are o afacere care merge foarte bine şi două fete minunate de care spune că e foarte mândră. Deşi nu mai este la prima tinereţe, Camelia Şucu se preocupă în permanenţă de imaginea ei. Este una dintre cele mai elegante şi stilate femei de afaceri de la noi, întotdeauna la patru ace. "Sunt o femeie optimistă, un şef de companie nu poate să arate că trece printr-o perioadă dificilă. Parteneriatul din viaţă este cel mai greu parteneriat. Este dificil să te mulezi după partener. Pur şi simplu nu mai eram o echipă. În viaţa profesională am format o echipă bună, dar în viaţa personală, n-am mai reuşit. Am luat totul ca pe o etapă. Nu cred că un sentiment atât de frumos precum iubirea trebuie distrus", declara Camelia Şucu la puţin timp după divorţ.

Carmen Negoiţă (30 de ani), mult mai liniştită după divorţ

Chiar dacă a aflat din presă că soţul ei a depus actele de divorţ, fosta soţie a afaceristului Ionuţ Negoiţă s-a repliat imediat după şoc şi a realizat că viaţa trebuie să meargă înainte, mai ales că are doi copii de crescut. "A fost un pic frustrant. În zece minute s-au terminat 11 ani de căsnicie. E dureros, se schimbă totul. Când am realizat că s-a terminat, m-a pus un pic pe gânduri. În astfel de momente cred că vin tot felul de amintiri din urmă şi în special vin cele mai frumoase. Nu divorţul este partea cea mai rea ci ceea ce se întâmplă ulterior. Noi nu ne doream neapărat o împăcare ci o eliberare de un stres! Vorbeam aceeaşi limbă dar înţelegeam diferit.", povestea la Happy Hour Carmen Negoiţă. Acum, la aproape un an de la divorţ, Camen este o femeie liberă şi, mai mult decât atât, împăcată cu situaţia ei.
"Divorţul este incheierea unui capitol din viaţă şi inceperea altuia nou. Nu cred ca ar trebui să fie un capăt de ţară pentru nimeni. Nu pot să spun că mi s-a schimbat foarte mult viaţa, dar sunt puţin mai liniştită.", a declarat femeia, zilele trecute, la "Poveştiri adevărate".

Amalia Năstase (35 de ani), un divorţ civilizat

Foştii soţi Amalia şi Ilie Năstase au avut, poate, cel mai civilizat divorţ monden din România. La începutul anului 2009, în februarie, cei doi au hotărât să trimită o scrisoare deschisă presei în care anunţau că divorţează şi că asta  va fi singura declaraţie pe care o vor face în acest sens. "Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. (...) nu vom continua ca şi cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri şi părinţi". Acum, la un an de la separare, Amalia Năstase şi-a refăcut viaţa alături de Răzvan Vasilescu. Deşi trăiesc o poveste de dragoste de ceva timp, cei doi nu vor să o facă publică şi nici să vorbească despre această iubire. "Mi-o asum 100%. N-am vrut niciodată s-o ascund. Eu nu mă ascund nici de copiii mei. Dacă nu mă ascund faţă de ei, de cei din jurul meu chiar nu merită să mă ascund. Nu e vorba că nu-mi asum, ci că nu vreau să intru în acel roller coaster în care eram cu Ilie. În ceea ce priveşte viaţa personală, chiar nu vreau să facem coperţi. Suntem doi oameni care nu mai au treabă cu viaţa publică", a declarat femeia în luna martie a acestui an.

Adelina Pestriţu (24 de ani), o carieră răsunătoare după despărţire

Tânăra poate fi numită campioana absolută a divorţurilor. Despărţirea în care a fost pion principal, împreună cu fostul ei soţ, a fost unul de referinţă. O perioadă de câteva luni bune, nu exista publicaţie care să nu facă referire la acest eveniment. Evenimentul, petrecut anul trecut, a reuşit să-i ridice foarte mult cota brunetei. Trebuie să recunoaştem că înainte să se căsătorească cu Liviu Vârciu nimeni nu ştia cine-i Adelina Pestriţu. După divorţul cu scântei, Adelina a reuşit să câştige bani frumoşi, lucru pe care chiar şi ea îl recunoaşte. "Divorţul m-a propulsat şi pe mine şi pe Liviu", declara ea. Chiar dacă la început i-a fost foarte greu, tânăra de 24 de ani s-a împăcat cu ideea şi a reuşit să meargă mai departe, cu mare succes, după cum se poate observa.

Oana Frigescu (30 de ani), un divorţ cu scandal

După numai un an şi jumătate de căsătorie, la începutul acestui an, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a depus actele de divorţ. A urmat un scandal de proporţii cu acuzaţii de ambele părţi. Vedeta spunea că soţul ei o bătea, el spunea că familia ei i-a distrus căsnicia. Adevărul este undeva la mijloc, îl ştiu numai ei, ceea ce se vede, însă, este faptul că prezentatoarea şi-a găsit liniştea acum, alături de fetiţa ei, Maria.

Mihaela Borcea (41 de ani), o altă viaţă după divorţ

Ultimul divorţ răsunător din showbizz-ul românesc i-a avut cap de afiş pe Mihaela şi Cristi Borcea. După o căsnicie de mai bine de 15 ani, cei doi au decis să se separe, la luarea acestei decizii cântărind foarte mult şi relaţia extraconjugală pe care o are boss-ul de la Dinamo. Chiar şi aşa, Mihaela Borcea a demonstrat o decenţă şi o diplomaţie cum rar mai întâlnim în zilele noastre. "Îi mulţumesc lui Cristi pentru cele trei diamante pe care mi le-a oferit, cei trei copii ai noştri. Îi doresc să fie fericit", a declarat Mihaela Borcea la ieşirea din sala de judecată unde s-a pronunţat divorţul. A acceptat cu seninătate această situaţie, ba chiar a rămas în relaţii foarte bune cu fostul ei soţ. Acum se ocupă de ea. Îşi doreşte să slăbească, să se răsfeţe şi să se ocupe, în linişte, de afaceri şi de copii.