România: Top 7 rochii de mireasă la început de vară

Nici nu a venit bine sezonul cald, că vedetele de la noi "s-au pus" pe nunţi. Invitaţi de seamă, meniuri extravagante, restaurante luxoase, maşini, atmosferă, artişti, toate acestea au fost ingredientele care au făcut ca aceste evenimente să fie unele de neuitat. Pe lângă aceste elemente de nelipsit de la o nuntă, trebuie să recunoaştem că atenţia tuturor "cade" asupra rochiei de mireasă. Tocmai de aceea ne-am gandit ca astăzi să realizăm un top al celor mai frumoase rochii de mireasă purtate în această vară, de vedetele de la noi.

1. Cabral şi Andreea Pătraşcu, nuntă de fiţe

După ce miercuri, 2 iunie, s-au căsătorit civil, sâmbătă - 4 iunie - Cabral şi Andreea, vedetele Acasă TV, şi-au pus şi pirostriile. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Odăi din Otopeni, iar petrecerea a avut loc la piscina resturantului Ambasad'Or. Pentru cei 200 de invitaţie, mirii au scos din buzunar peste 60.000 de euro. Rochia de mireasă aleasă de actriţă  a fost croită după modelul rochiei sirenă, extrem de strânsă pe lângă corp, şi cu aplicaţii de mărgele. Andreea Pătraşcu s-a sfătuit cu Deea Buzdugan, stilista ei, în alegerea materialului şi a modelului.

2. Aylin Cadâr, o turcoaică îmbrăcată în mireasă

Actriţa de la Acasă TV a avut o nuntă de basm, la Neptun, pe 28 mai. "Am avut parte de o nuntă ca-n poveşti, şi am avut invitaţi frumoşi şi muzică excelentă. Totul la superlativ, fără să exagerez, mai ales că nu-mi stă în fire", a declarat frumoasa actriţă. Pentru petrecerea care a durat trei zile şi trei nopţi, tânăra a ales trei ţinute. Cea mai importantă, însă, rochia de mireasă a fost creată de Liana Obancea, după un model simplu. Ceea ce a făcut ca această creaţie să iasă din tipare au fost aplicaţiile de pietre.

3. Antonia, nuntă şi botez în aceeaşi zi

Antonia, devenită celebră în România cu piesa "Morena", s-a căsătorit religios cu iubitul ei, Vincenzo, pe 7 mai. În aceeaşi zi, mirii şi-au botezat şi fetiţa, Maya, născută în septembrie. Tânăra, care a copilărit în America, şi-a ales o rochie de mireasă simplă, model sirenă, fără trenă, dar cu un voal foarte lung. Piesa de rezistenţă a ţinutei ei a fost buchetul realizat din flori albastre, exact ca şi ochii ei.

4. Nadine s-a căsătorit cu un avocat

Frumoasa mulatră a devenit de sâmbătă - 5 iunie, soţia avocatului Dragoş Apostolescu şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi au realizat cununia civilă anul trecut, atunci când Nadine era însărcinată cu băieţelul lor, astăzi în vârstă de 8 luni. Cei doi s-au căsătorit la Biserica catolică Sf. Petru şi Pavel din Bucureşti, naşi fiindu-le Petre si Silvana Berciu, patronii clubului Office din Capitală. Fosta componentă a Şcolii Vedetelor a purtat o rochie simplă, sirenă, de culoarea untului, o creaţie a Doinei Levintza.

5. Bianca Pop, soţia fotbalistului Dorin Goga

Fotbalistul echipei Poli Timişoara, Dorin Goga, şi-a unit destinul cu iubita lui, informaticiana Bianca Pop, la Cluj-Napoca. Rochia de mireasă aleasă de Bianca a fost una simplă, fără aplicaţii sau ştrasuriîn exces. Buchetul a fost piesa de rezistenţă, fiind realizat din orhidee naturale

6. Adina Halas, mireasa însărcinată

Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit pe 21 mai cu Lucian Hugeanu, fost ciclist de performanţă, astăzi antrenor de fitness. Căsătoria religioasă, oficializată după rit catolic, a avut loc pe 21 mai. "Am făcut cununia religioasă la catedrală, pentru că Lucian este catolic. Preoţii mi-au făcut o slujbă înainte, acum sunt şi eu catolică practicantă, dar mi-am păstrat şi religia mea ortodoxă", a declarat Adina pentru Click. Rochia de mireasă i-a creat ceva probleme vedetei. Însărcinată în cinci luni, Adina Halas a fost pe punctul să nu încapă în piesa vestimentară. "Cu greu am mai intrat în rochia de mireasă, pe care am comandat-o tocmai din Spania şi nu am mai avut timp să fac alta", a conchis vedeta.

7. Corina Drăgulescu, soţie şi în faţa Bisericii

După multe obstacole, Marian şi Corina Drăgulescu sunt soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat la biserica Popa Soare din Capitală, singurul motiv de tristeţe fiind absenţa socrilor mari de la eveniment, care anunţaseră dinainte că nu vin din cauza unor conflicte financiare mai vechi. Mireasa nu a vrut să dea detalii despre rochia pe care a ales-o, preferând să ţină pentru ea acest secret, aşa cum a declarat. Spre uimirea tuturor, Corina a preferat să intre desculţă în biserică, pentru a fi la fel de înaltă ca şi soţul ei.