Hollywood: 4 cupluri de homosexuali cu copii

Sunt celebrităţi care au avut puterea de a recunoaşte că iubesc o persoană de acelaşi sex. Unii dintre aceşti artişti s-au căsătorit cu iubiţii lor, iar acum sunt fericiţi că pot da din dragostea lor şi copiilor pe care îi au. Iată 4 dintre aceste cupluri gay.

Ricky Martin şi Carlos Gonzales

Cântăreţul portorican are o relaţie cu analistul financiar Carlos Gonzales. Anul trecut, Ricky Martin, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că este homosexual, după ani buni în care presa a speculat acest lucru. "Azi mi-am acceptat homosexualitatea ca pe un dar pe care mi l-a oferit viaţa. Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu cine sunt", a scris Ricky pe site-ul său. În luna august a anului 2008, Martin a devenit fericitul tată a doi copii, gemenii Valentino şi Matteo, care au fost aduşi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. "Sunt cel mai fericit om de pe pământ", a declarat el pentru People.

Elton John şi David Furnish

Cântăreţul britanic a recunoscut că este homosexual încă de la sfârştitul anilor '70. În primă fază, Elton a spus că este bisexual, iar după o căsătorie eşuată şi-a reconsiderat orientarea, afirmând că este homosexual. În prezent, Elton John este căsătorit cu regizorul David Furnish, încă din 2005. Pe 25 decembrie 2010, le-a fost adus pe lume, printr-o mamă surogat, Zachary Jackson Levon Furnish-John, care s-a născut în California. "Suntem copleşiţi de fericire şi bucurie. Suntem nişte părinţi foarte mândri şi fericiţi", au declarat cei doi. În trecut, cuplul a încercat să adopte un copil din Ucraina, însă cererea le-a fost refuzată pe motiv că John e prea în vârstă şi nu e căsătorit oficial.

Neil Patrick Harris şi David Burtka


Pe Neil îl cunoşti din sitcomul de succes "How I met your mother". El a recunoscut în 2006 că este gay, fiind implicat într-o relaţie cu David Burtka. În octombrie 2010, cei doi au devenit părinţii unei perechi de gemeni (fată şi băiat), cu ajutorul unei mame surogat.

Mark Feehily şi Kevin McDaid

Mark este component al trupei britanice Westlife şi este logodit cu McDaid de foarte mult timp. Cântăreţul a declarat în repetate rânduri că îşi doreste foarte mult copii, fiind "inspirat" de colegii de trupă care au prichindei, şi plănuieşte, împreună cu partenerul lui, în foarte scurt timp să aibă măcar unul. De aceea caută asiduu o mamă surogat.