Declaraţii de dragoste: 8 dintre cele mai trăsnite

Când dragostea nu cunoaşte limite, nici gesturile menite să o exprime nu sunt mai prejos. Îndrăgostiţii teribilişti sunt în stare de cele mai trăsnite fapte pentru a-şi arăta iubirea. Iată opt astfel de gesturi trăsnite:

Sursă foto: haioase.ro, diseara.ro

Se vede?

Probabil că cel care a realizat "opera de artă" s-a lovit de multe ori de reproşul "De ce nu îmi arăţi că mă iubeşti?". Prin urmare, a decis să facă astfel încât să se vadă. Nu negru pe alb, ci alb pe asfalt.

Cerere eşuată

Declaraţiile publice de dragoste sunt cu siguranţă surprinzătoare şi emoţionante. Dar ce faci când îţi ceri iubita în căsătorie pe stadion, în faţa a mii de oameni şi ea... fuge? Este cazul unui belgian, care a rămas în genunchi, privind cum iubita lui fuge cât o ţin picioarele de perspectiva unei căsătorii.

Un meci pe viaţă

Şi la noi sunt la modă cererile pe stadion. Din fericire, o astfel de cerere a avut un final mult mai bun, pe stadionul din Bistriţa, unde Sorina a fost întrebată de Neluţu, prin intermediul tabelei de marcaj, dacă vrea să îi fie soţie. Răspunsul a fost "Da" şi a fost rostit în faţa a 3000 de spectatori, la un meci Gloria Bistriţa - FC Braşov.

Totul pentru Gina

Google Maps şi-a mai găsit o întrebuinţare: este o modalitate excelentă de a face declaraţii de dragoste uriaşe, la propriu. Un american s-a gândit să-i spună iubitei sale, Gina, cât este de importantă pentru el, printr-un mesaj uriaş scris pe o autostrată suspendată dezafectată din Seattle.

O cerere mai tare ca un film

Un american i-a promis iubitei sale, încă de la a doua întâlnire, că dragostea lor va fi mai spectaculoasă ca în filme. Când a venit momentul să o ceară de soţie, Matt nu a uitat de promisiune. Astfel a realizat un trailer împreună cu tatăl fetei, pe care apoi l-a difuzat într-o sală de cinema, când iubita sa venise cu fratele ei să vadă un film.

Vezi în filmuleţul de mai jos, care a strâns 16 milioane de accesări, cea mai originală cerere în căsătorie:


 

 

 

Non-stop

Un mesaj anonim îi impresionează zi de zi pe sibieni. Un simplu "non-stop" scris pe o uşă l-a inspirat pe un tânăr să adauge deasupra "mă gândesc la ea".

Din toată inima

Ce nu face un bărbat ca să-şi arate dragostea fără margini? Poate chiar să renunţe la părul de pe spate, într-un mod artistic.

Da sau nu?

Pentru mirii nehotărâţi, există mirese extrem de hotărâte. Sau privind dintr-o altă perspectivă, mirese care îşi apăra dragostea cu preţul vieţii. Romantic, nu?
MAI MULT DESPRE: dragoste, relatie, cuplu, iubire, declaratie