Ce ii enerveaza pe barbati

Eva deconspira pentru tine o spectaculoasa colectie de expresii si fraze pe care tu le crezi inofensive, dar care pe ei ii enerveaza.

Eva deconspira pentru tine o spectaculoasa colectie de expresii si fraze pe care tu le crezi inofensive, dar care pe ei ii enerveaza. Unele dintre aceste expresii tipic feminine, pot fi evitate, altele pot fi inlocuite cu formule mai blande. Unele nu trebuie schimbate cu nimic, trebuie doar rostite in alte conditii, in alte circumstante.

Ma enerveaza!


Dan, 33 de ani: “Lasa capacul la toaleta!” este o chestie pe care o aud in fiecare zi si ma enerveaza foarte tare. De ce nu putem vedea lucrurile invers. De ce sa nu fie normal sa stea sus capacul?
Sergiu, 25 de ani: “Dar de ce?” este formula pe care iubita mea o foloseste mereu atunci cand am o idee, o propunere sau cand spun ceva la care se poate raspunde 'de ce?'. Foarte enervant.
Petre, 27 de ani: Cand o aud pe sotia mea spunand: “Fa curat in camera”, parca o aud pe mama. Ma enerveaza foarte, foarte tare. Mi-ar placea sa spuna altfel!
Silviu, 37 de ani: Aud constant urmatoarea chestie: “De maine, ma apuc de regim”. A spus chestia asta de zeci de ori, fara sa reuseasca sa se tina de cuvant mai mult de cateva zile. Mi-ar placea sa nu mai zica nimic si sa faca.
 

Este insuportabila!

 
Matei, 38 de ani: Ma supara, ma enerveaza si ma deranjeaza cand vorbeste urat despre mama, in conditiile in care stiu ca mama mea este o femeie foarte buna, care o iubeste.
Daniel, 32 de ani: Sunt situatii in care imi spune ca sofez ca un nebun. Este gresit ca ma judeca. Si ma judeca pentru ca ea nu poate ajunge in viteza a patra decat din intamplare.
Constantin, 40 de ani: Ma supara si ma deranjeaza atunci cand le critica pe fostele mele iubite sau critica femeile de pe strada, pur si simplu, fara niciun motiv anume.
Andrei, 33 de ani: Imi place mult sa ascult linistea, intr-un loc potrivit, cu un pahar de bere in mana sau cu o cafea. Ea este impreuna cu mine. In aceste momente de liniste ma intreaba: 'Nu ai nimic de spus? De ce nu spui si tu ceva?'
Cristian, 39 de ani: Nevasta mea are obiceiul enervant de a spune 'copiii tai', atunci cand acestia gresesc. Parca faptul ca ei gresesc este provocat exclusiv de genele mele. Chiar foarte enervant!
Sorin, 40 de ani: Ma scoate din sarite foarte, foarte tare, atunci cand ii dau telefon sotiei mele, de pe mobil, iar primul lucru pe care il spune este 'Unde esti?'. Nu spune nimic altceva, nu ma saluta, nu ma intreaba nimic, doar atat 'Unde esti?'