Părinţi extremi: copii injectaţi cu botox, culturişti şi uitaţi în maşină

La câte cazuri şocante am văzut în ultimul timp, parcă nimic nu ne mai miră. Sunt tot mai dese momentele în care ne întrebăm ce fel de inimă au aceşti părinţi care îşi chinuie sau îşi omoară copiii. Iată câteva exemple.  

Culturist la vârsta de 5 ani

Românul Giuliano Stroe are la 5 ani titlul, înregistrat în Guiness Book, de Cel mai mic culturist din lume. Copilul locuieşte cu familia sa în Italia şi a început să se antreneze de la vârsta de doi ani. A participat la o emisiune din Italia şi a uimit juriul executând un exerciţiu fizic impresionat - a mers cel mai rapid în mâini cu o minge ţinută între picioare, pe o distanţă de 10 metri. Tatăl său, Iulian Stroe, în vărstă de 33 de ani, spune: "Merge cu mine la sala de antrenamente încă de mic. Niciodată nu a lipsit de lângă mine. Nu l-aş pune niciodată în pericol sau să execute mişcări care nu se potrivesc vârstei sale şi a dezvoltării sale fizice. Când oboseşte, se opreşte şi se joacă".


Tatuaţi de către taţi

Eugene 'Stonner' Ashley, în vârstă de 26 de ani, i-a tatuat copilului său de trei ani două litere pe umăr -  D.B (Daddy's boy). Americanul a spus autorităţilor că era beat atunci când a recurs la acest gest. Mama micuţului a aflat de la copil că are un tatuaj: "A alergat la mine şi mi-a spus: 'Mami, am un tatuaj'. Atunci am întrebat: 'Da? Şi se spală?', 'Nu, este real', mi-a răspuns copilul".

Un bărbat din Mexic, pasionat al tatuajelor, s-a filmat în timp ce îi făcea un tatuaj băiatului său de 5 ani şi a postat materialul video pe internet. Tatăl şi-a ademenenit fiul prin prezentarea operaţiei de tatuare sub forma unui joc.

 

 

Băgat la microunde...

O femeie de 31 de ani din Ohio (SUA) şi-a ucis fetiţa de doar o lună, prăjind-o în cuptorul cu microunde. De ce? Pentru că partenerul a acuzat-o că l-a înşelat şi că nu e copilul lui. Medicii care i-au analizat cadavrul au precizat că fetiţa a murit "prăjită", fiind lăsată mai mult de două minute în cuptor.

Femeia a scăpat doar cu închisoare pe viaţă, fără a avea posibilitatea de a fi eliberată condiţionat.

Uitaţi în maşină...

O fetiţă în vârstă de aproape doi ani a murit, în oraşul italian Ancona, după ce tatăl ei a uitat-o închisă în maşină timp de cinci ore, iar autoturismul s-a încins din cauza căldurii de afară. Lucio Petrizzi, profesor de medicină veterinară, a spus că nu-şi explică cum a uitat să lase copilul la creşă, în drum spre muncă. Medicii nu au reuşit să salveze copilul, acesta având creierul extrem de inflamat. Fetiţa a murit după trei zile de spitalizare. Procurorii italieni urmează să decidă dacă îl vor pune sub acuzare pentru ucidere din culpă. Mama fetei, Chiara, care este însărcinată în opt luni, a făcut apel la înţelegere pentru situaţia partenerului ei de viaţă. Ea le-a spus jurnaliştilor italieni că ce i s-a întâmplat acestuia i se putea întâmpla oricui.

În iunie 2010, un băiat de cinci ani a fost găsit mort, în Larnaca, Cipru, după ce a fost uitat timp de opt ore într-o maşină, de către tatăl său care era medic şi fusese chemat de urgenţă la spital.

În octombrie 2010, Poliţia californiană anunţa că a găsit un băieţel de trei ani abandonat în maşina tatălui său, arestat în stare de ebrietate în urmă cu 24 de ore şi care uitase să menţioneze de existenţa fiului său, abandonat în maşină.

Fetiţă de 8 ani, injectată cu botox

Kerry Campbell, o mamă din California, Statele Unite, a intrat în atenţia opiniei publice după ce a recunoscut că îşi injectează fiica în vârstă de opt ani cu botox pentru a-i elimina ridurile care apar atunci când zâmbeşte. Este un exemplu şocant de cât de departe pot ajunge unii părinţi în numele succesului în concursurile de frumuseţe pentru copii. Fetiţa de opt ani este nevoită să supote şi epilarea cu ceară...

 

Experţii susţin că acest copil ar putea avea daune psihice grave din cauza tratamentelor de frumuseţe. Kerry Campbell, cosmetician de meserie, a afirmat că fiica sa este cea care şi-a dorit tratamentul cu botox, pentru a arăta mai bine la concursurile de frumuseţe. "Mergea la concursuri şi ştiam că se plângea tot timpul de faţa ei plină de riduri şi lucruri de genul ăsta", a declarat mama fetiţei la o emisiune TV.

 

Totuşi, mama fetiţei insistă că este o mamă bună şi spune că face acelaşi lucru pe care îl fac şi mamele altor fete care participă la concursuri de frumuseţe: "Am fost influenţată de unele dintre mame la concursurile de frumuseţe. Multe dintre ele le injectează pe fetiţele lor cu botox. Sunt o mamă grozavă. Am avut grijă de Britney singură toată viaţa şi nimeni nu îmi poate spune că ceea ce fac este greşit. Britney este un copil normal şi fericit", a declarat mama fetiţei.

 

Zilele trecute, mama fetiţei se scuza într-un interviu acordat tabloidului The Sun, cel care de altfel a şi făcut primul publică povestea lui Britney: “Nu pot să spun în cuvinte cât regret. Am să vorbesc cu un terapeut despre obsesia mea despre felul în care arăt, astfel încât să nu mai pun egal între nesiguranţa mea şi felul în care arată ea. Sincer, eu am crezut că o ajut. Regret că am făcut asta şi vreau să fiu o mamă bună şi să am o relaţie apropiată cu fiica mea. Niciodată nu am vrut să-i fac rău lui Britney şi am crezut că îi sunt de mare ajutor. Ceea ce s-a întâmplat este devastator pentru mine, acum că realizez că am greşit”.

 În ciudă mărturisirii, presa din Marea Britanie relatează că tot mai multe voci susţin că toată povestea este o invenţie. De ce?  Pentru că această poveste senzaţională a apărut în The Sun care este prin definiţie un tabloid şi  nu există o dovadă reală că fetiţa şi mama ei există chiar aşa cum au fost ele prezentate.

MAI MULT DESPRE: copil, parinti, caz, ucidere, şocant