Mos Craciun de inchiriat

Daca micutul tau inca se mai intreaba cum arata Mos Craciun, daca nu l-a vazut niciodata si nu crede ca este imbracat in rosu, este momentul sa ii faci cunostinta cu el. Fa-i copilului tau...

Daca micutul tau inca se mai intreaba cum arata Mos Craciun, daca nu l-a vazut niciodata si nu crede ca este imbracat in rosu, este momentul sa ii faci cunostinta cu el. Fa-i copilului tau o surpriza si invita-l la voi de Ajun chiar pe Mos Craciun. Nu uita sa il rogi sa aduca daruri pentru intreaga familie si nu doar pentru cei mici.

Solutia ca tu, partenerul sau vecinul tau sa nu mai tina si anul acesta locul Mosului este simpla. Apeleaza la serviciile de inchiriere pentru... Mos Craciun. In plus, vei avea ocazia sa te bucuri si tu de venirea mosului, alaturi de intreaga familie si fara a priva nicun membru de acesta data.

Este mult mai usor sa dai un telefon si sa te asiguri ca Mosul nu te va ocoli anul acesta decat sa alergi dintr-o camera in alta pentru a-ti schimba costumatia.

Astfel vei putea sa renunti la tot felul de scenarii si la scuzele menite sa motiveze absenta bunicului sau chiar a tatalui.

Micutul tau va fi cu siguranta impresionat, se va implica afectiv si va avea ce povesti prietenilor sai, amintindu-si mereu de acest Craciun.

Daca te-ai gandit sa organizezi o petrecere pentru cel mic chiar de Craciun sau in ajun, il poti invita si pe Mosul sa ia parte la ea. Asigura-te ca el sa aiba un sac plin cu dulciuri si surprize pentru a-i multumi pe toti invitatii.

Si copiii trebuie sa fie pregatiti pentru acest moment deosebit. Invata-i colinde, cantece si poizioare specifice pentru a-l intampina pe Mosul asa cum se cuvine.

Mosul de inchiriat este o solutie foarte buna si pentru serbarile organizate la gradinita, petrecerile de la scoala sau chiar cele din companii. Ca orice intreprinzator care se respecta, Mos Craciun a hotarat sa deschida o reprezentanta si in Romania.

Poti opta pentru un Mos Craciun tanar deghizat pe care il poti inchiria la pretul de 70 lei pentru petrecerile de familie cu pana la 5 copii.

Pentru serbarile scolare el va veni in schimbul sumei de 100 lei.

Ca povestea ta de Craciun sa fie autentica si nimeni sa nu aiba indoieli in ceea ce priveste originea si varsta Mosului, alege un Mos Craciun cu barba adevarata. Il poti avea in schimbul sumei de 80 lei pentru petrecerile de familie cu pana la 5 copii.