Hollywood: Top 5 cei mai "proşti" părinţi

Vedetele de la Hollywood sunt adorate de milioane de oameni din întreaga lume, dar când vine vorba de proprii lor copii, aceştia par să facă cele mai mari gafe. Britney Spears este fără îndoială campioană la acest capitol, reuşind să pună în pericol viaţa copiilor săi de cel puţin două ori!

Britney Spears

Britney Spears pare să deţină recordul de incidente care au pus viaţa copiilor săi în pericol. Două dintre ele au fost surprinse de paparazzi, ceea ce a şi contribuit la pierderea luptei pentru custodia fiilor ei, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline.
Britney a fost fotografiată ţinându-şi fiul cel mic în braţe, în timp ce conducea, iar cu altă ocazie, a fost la un punct de a-şi scăpa copilul în cap pe asfalt. Din fericire, a primit ajutor la timp.

Courtney Love

Un alt părinte "de groază" de la Hollywood este Courtney Love, văduva cântăreţului Kurt Cobain. Pe lângă faptul că s-a drogat în faţa fiicei sale de 17 ani, Courtney a declanşat un adevărat război pe twitter împotriva propriei sale fiice, după ce a pierdut custodia acesteia în favoarea soacrei. Courtney Love şi-a numit fiica mincinoasă, apoi a continuat spunând că este o "adolescentă dezamăgitoare".

Eddie Murphy

Eddie Murphy este un caz clasic de părinte care nu doreşte să fie părinte... Mel B, fosta membră Spice Girls, susţinea că este însărcinată cu copilul lui Murphy, dar acesta refuza să recunoască faptul că va deveni tată. Nici după ce fosta cântăreaţa a făcut un test de paternitate care dovedea că actorul este tatăl biologic al fiicei sale, Eddie Murphy a refuzat total să se implice în creşterea şi educarea copilului.

Joe Jackson

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson şi cel care s-a aflat în spatele formaţiei Jackson Five, alcătuită din fii săi, poate fi considerat unul dintre cei mai duri părinţi de la Hollywood. Atât Michael, cât şi fraţii săi au declarat că tatăl lor îi obliga să îi spună pe nume, să nu îi spună niciodată "tată", să participe la repetiţii interminabile, iar când rezultatul nu era cel pe care şi-l dorea, apela la bătăi crunte.

Michael Jackson

Tocmai pentru că a avut o copilărie traumatizantă, Michael Jackson nu a luat întotdeauna cele mai bune decizii când a venit vorba de cei trei copii ai săi. Cel mai scandalos incident a fost cel din 2002, când Michael l-a atârnat efectiv pe fiul său cel mic, Prince Michael II, de la balconul camerei sale de hotel din Berlin, deasupra unei mulţimi de 200 de fani care aclamau. Ulterior, Michael a declarat că acel incident a fost o greşeală enormă, dar că a fost luat de val şi nu s-a gândit la consecinţe.

MAI MULT DESPRE: copii, parinti, Hollywood, Britney Spers