Copiii care fac copii. Mame la 11 ani

Presa internationala intoarce pe toate partile un subiect pe cat de grav, pe atat de prezent in din ce in ce mai multe comunitati: o fetita de 11 ani, din Bulgaria, a nascut chiar in ziua nuntii ei. Astfel, Kordeza Zhelyazkova - caci despre ea este vorba - a devenit mamica inainte de vreme.

Presa internationala intoarce pe toate partile un subiect pe cat de grav, pe atat de prezent in din ce in ce mai multe comunitati: o fetita de 11 ani, din Bulgaria, a nascut chiar in ziua nuntii ei. Astfel, Kordeza Zhelyazkova - caci despre ea este vorba - a devenit mamica inainte de vreme.

Mult mai aproape de noi, in Arad, o fetita de aceeasi varsta trece printr-o situatie asemanatoare.

Kordeza Zhelyazkova a plecat de la propria nunta din cauza unei urgente care nu putea fi amanata... urma sa nasca. Pana aici nimic anormal. Mireasa insa are numai 11 ani. Aceasta si-a dat seama ca este insarcinata la doua saptamani dupa ce a implinit 11 ani. Tatal este un tanar de 19 ani, Jeliazko, si s-au cunoscut cand a salvat-o de un grup de copii care voiau sa o bata, informeaza Dailymail.co.uk.

"Nu voiam sa fac sex cu ea si nici nu ma gandeam la copii, dar m-am indragostit"


Aceasta este declaratia tanarului care, in prezent, risca sase ani de inchisoare, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. "Treceam prin fata scolii si am vazut niste baieti care o necajeau. Le-am spus sa o lase in pace. Asa am cunoscut-o. Apoi ea a facut in asa fel sa ne intalnim si atunci mi-a propus sa iesim. Credeam ca are 15 ani. Nu mi-a spus ca are 11 ani", declara proaspatul tatic.

Cea care si-a dat seama ca se intampla ceva cu fata a fost bunica ei, Dida. "Nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata, pana nu mi-a spus bunica mea ca m-am ingrasat. Eu credeam ca am mancat prea mult".

Au planuit nunta, dar nu si nasterea


Conformandu-se cu situatia, cei doi... indragostiti au inceput sa faca planuri de nunta. Ei au fixat data nuntii, 22 octombrie, in asa fel incat bebelusul sa vina pe lume intr-o familie. Ghinion, insa, pentru ca micuta a fost grabita si si-a anuntat venirea chiar in ziua nuntii parintilor sai.

"Obisnuiam sa ma joc cu papusile, acum ea este papusa mea"


"Aveam dureri inca de dimineata, insa in timpul nuntii s-au intetit". Imediat a fost dusa la spital si in 20 de minute a adus-o pe lume pe Violeta.

"A fost destul de usor, dar foarte dureros. Am fost foarte fericita cand am vazut-o. Are nasul meu si parul lui Jeliazko", a declarat prospata mamica. "Este atat de frumoasa, o iubesc. Violeta este un copil, iar eu trebuie sa o cresc. Nu o sa ma intorc la scoala - acum sunt mama", a conchis fetita de 11 ani.

Nu este ceva ciudat in comunitatea din care face parte


Chiar daca foarte multi dintre noi raman muti de uimire cand aud ca exista astfel de cazuri, familia Kordezei nu este deloc uimita. Pentru ei este normal ca fetele din comunitatea lor sa devina mamici asa de tinere. "Este normal ca fetele noastre sa aiba copii de tinere. Tine de traditia noastra. Insa nu m-am gandit la asta si in cazul Kordezei, este totusi prea mica".

De Violeta se vor ocupa cele doua bunici ale ei, in timp ce statul le da celor doua minore cate 70 de euro pe luna.