6 jucării interesante pe care să i le aducă Moş Nicolae copilului tău

Vrei să-l impresionezi pe cel mic? Un cadou personalizat este alegerea ideală pentru acest sezon de sărbători. Descoperă câteva idei de cadouri

Atelierul cu lucruri frumoase

Atelierul cu lucruri frumoase realizează jucării din materiale textile, create de un designer, care pot fi personalizate. Este vorba despre animăluţe foarte simpatice, cu multă personalitate şi poveşti interesante. Fiecare jucărie comandată vine la pachet cu o carte în care este descrisă prin desene numai bune de colorat povestea ei. Câteva dintre personajele create de Atelierul cu lucruri frumoase sunt Pongo, ursuleţul-vedetă, Balerina Lala, motanul Lau sau girafa Fifi. Toate jucăriile sunt realizate din materiale hipoalergenice, lavabile, fără elemente ce pot fi înghiţite de cei mici. Sunt potrivite atât pentru bebeluşi cât şi pentru copiii mai mari. 

https://www.facebook.com/atelierul.lucrurifrumoase/ 

Ostomachion - puzzle-ul lui Arhimede

Un puzzle cu totul deosebit, perfect pentru copiii care au pasiunea de a asambla cu minuţiozitate piesele. Este realizat şi asamblat manual din lemn de meranti, cu piesele din fag marmorat. Este finisat cu ulei mineral şi lac pe baza de apă, ceea ce înseamnă că nu conţine substanţe periculoase pentru copilul tău.
Dimensiune: 19x19 cm
Preţ: 80 de lei
www.crafty.ro

Castelul de păpuşi

Toate fetiţele visează să aibă o căsuţă pentru păpuşi. Dar cum ar fi daca i-ai oferi micuţei tale un castel pentru păpuşi? Cu siguranţă va fi impresionată! Cu pod mobil, turnuleţe şi poduri de trecere între turnuri, acest castel de lemn vine gata asamblat şi pregatit pentru aventură. Are balcoane, pasaje de trecere arcuite, două turele mobile şi este prevăzut cu balamale pentru a fi deschis usor. Accente pictate manual. Este potrivit pentru copiii de peste trei ani.
Dimensiuni asamblat: 55.5 x 48 x 43 cm
Preţ: 629 lei
www.taramulcopilariei.ro

Căsuţa cu cerdac

Îţi aminteşti cu drag de jucăriile pe care le-ai avut tu în copilărie, la ţară, la bunici? Şi copilul tău se poate bucura de asemenea experienţe cu ajutorul jucăriilor create de atelierul Căsuţa cu cerdac. Jucăriile sunt inspirate de arta populară şi sunt realizate manual din materiale textile cusute cu grijă.
Căluţul poet costă 50 de lei şi are 29 de centimetri înălţime.
casutacucerdac.ro

Carte cu poveşti personalizată, handmade

Poţi realiza pentru cel mic o carte personalizată, cu povestea pe care o doreşti tu, cu desenele şi personajele pe care le vrei. Va fi o amintire deosebită pentru copilul tău. Carte ilustrată, scrisă şi legată exclusiv manual.
Preţul şi timpul de realizare sunt variabile, în funcţie de cerinţe şi de numărul de pagini dorite.
Pentru că durata de realizare este de minimum două săptămâni, acesta este un cadou potrivit pentru Crăciun.
O poţi comanda pe www.taramulcopilariei.ro

Păpuşi personalizate

BulinaStudio este un alt atelier care realizează jucării din materiale textile care pot fi personalizate. De exemplu, păpuşica Giulia poartă numele fetiţei care a primit-o cadou şi a fost personalizată ca să fie exact pe placul tovarăşei sale de joacă. O astfel de păpuşă are dimensiunile de 85x35 centimetri, este realizată din bumbac şi umplută cu material hipoalergenic.

www.bulinastudio.ro

MAI MULT DESPRE: sarbatori, jucarii, Mos Nicolae, handmade