Maidanezul devenit model. 20 de fotografii de o frumuseţe uimitoare

Un căţel adoptat de pe străzi este dovada vie că soarta oricui se poate schimba radical de la o zi alta.

Atunci când fotograful canadian Troy Moth a decis să se mute în locul său natal, pe insula Vancouver, lăsând în urmă cariera de fotograf de modă din Toronto, a luat cu el un prieten bun, care s-a dovedit a fi un model excelent pentru fotografiile sale. Este vorba despre Nikita, câinele său maidanez, salvat de pe străzi.

În momentul în care a fost găsită, căţeluşa Nikita era slabă, murdară şi atât de sperioasă încât urina de frică atunci când cineva se apropia de ea.

Dar în urmă cu patru ani, fotograful canadian i-a oferit un cămin şi multă dragoste, astfel că Nikita s-a transformat într-un câine de o frumuseţe uimitoare, numai bun pentru a deveni un model de succes.

Cu multă răbdare, Troy a ajutat-o pe căţeluşă să fie încrezătoare şi să devină un animal de companie vesel şi îndrăzneţ. Şi pentru că nu s-a îndurat să o lase nici măcăr o zi singură acasă, Troy s-a plimbat cu Nikita prin toată America de Nord, realizând pe parcurs o serie incredibilă de fotografii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă