Cruzime fără margini: Cai mutilaţi din răzbunare

Animalele cad victime zilnic furiei şi nesăbuinţei oamenilor. Una dintre cele mai recente şi pline de cruzime fapte a avut loc într-un sat din Prahova, iar în urma ei trei cai au rămas

Animalele cad victime zilnic furiei şi nesăbuinţei oamenilor. Una dintre cele mai recente şi pline de cruzime fapte a avut loc într-un sat din Prahova, iar în urma ei trei cai au rămas mutilaţi.

Potrivit stirileprotv.ro, nişte săteni care se certau pe o fâneaţă au decis să se răzbune cu sadism pe trei cai nevinovaţi, aflaţi la locul şi momentul nepotrivit. Animalelor li s-au tăiat limbile pentru a nu mânca iarba.

Una dintre victimele măcelului este şi un mânz de doar un an. "I-a tăiat şi nervul, el nu mai controlează limba, se usucă pe picioare, dacă nu mai poate să mănânce acum, se chinuie de foame", a povestit printre lacrimi proprietarul calului pentru Ştirile ProTV.

Mânzul a fost transportat la un adăpost din Corbeanca, unde o fundaţie pentru protecţia animalelor va plăti costurile tratamentului. Şi ceilalţi doi cai mutilaţi au fost examinaţi de veterinar, însă starea lor nu este stabilă încă.

De Maia
maia