Horoscop: Ce meserie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Nativii din Rac pot fi buni profesori, iar Fecioarele pot cunoaşte succesul în domeniul avocaturii. Află ce spun astrele despre aptitudinile tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Chiar dacă nu o recunoşti, tu trăieşti pentru bani. Reprezinţi unul dintre cele mai materialiste semne zodiacale, iubeşti luxul şi te gândeşti zi de zi la noi şi noi oportunităţi pentru a câştiga bani. Din acest motiv, vei căuta o meserie care să îţi aducă satisfacţie materială. Vei cunoaşte succesul şi în meserii precum  cele din domeniul medical, afaceri imobiliare dar şi în meserii artistice, cântăreaţă sau decoratoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Gemeni este semnul oratorilor şi al scriitorilor. Nativii născuţi sub acest semn au aptitudini pentru negoţ şi sunt caracterizaţi de îndemânare şi vigilenţă. Foarte vorbăreţi şi curioşi, Gemenilor li se potrivesc meserii precum jurnalist, funcţionar de birou, secretar, dactilograf, cele în domeniul vânzărilor, scriitor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Racul este o fire sensibilă care iubeşte copiii şi din acest motiv o meserie precum cea de profesoară în cadrul unei şcoli, grădiniţă sau creşă te-ar face fericită. De asemenea, firea romantică te recomandă şi pentru o carieră de scriitoare.

Leu(23 iulie - 22 august)


Dispui de o personalitate puternică, îţi place să conduci, să ai subalterni şi adori să dai ordine. Un post de director, administrator sau profesor ar fi perfect pentru tine. De asemenea şi o carieră în actorie ţi s-ar potrivi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Judecata rece, spiritul de dreptate te recomandă pentru meserii precum cea de avocat sau de judecător. Eşti însă şi o persoană extrem de bine organizată, responsabilă şi foarte chibzuită şi te-ai descurca excelent în meserii precum cea de contabil, bibliotecar sau funcţionar de birou.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Semnul Balanţei şi-a înzestrat nativii cu blândete, cinste, sinceritate, suflet caritabil, inimă iubitoare şi credinţă. Aceste calităţi te recomandă în meserii care au nevoie blândeţe, răbdare şi dragoste pentru cei din jur. Meserii precum cea de infirmier, medic, veterinar, profesor te vor ajuta să te simţi împlinită. În plus ai comerţul în sânge, dacă se poate spune astfel. Te pricepi foarte bine la a vinde orice, iar asta îţi poate asigura succesul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Constelatia Scorpionului oferă nativilor spirit subtil, viclean, putere de convingere, voinţă fermă şi perseverenţă. Scorpionului îi place să sfideze primejdiile. Dintre meseriile indicate fac parte cele de poliţist, psihanalist, arheolog, medic sau militar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Persoanele născute sub acest semn au fost înzestrate cu ingeniozitate şi inimă generoasă, iar planeta Jupiter (guvernator tradiţional) le dăruieşte optimism şi îndrăzneală. Profesii precum cea de psiholog, preot, profesor sau cele în turism îţi vor aduce satisfacţie.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)


Banii şi succesul în carieră sau afaceri reprezintă scopul tău suprem în viaţă. Eşti o fire extrem de ambiţioasă şi eşti în stare de orice pentru succes. Profesiile în domeniul administrativ sunt cele mai potrivite pentru tine.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)


Tu înţelegi foarte bine oamenii, ceea ce te ajută să ai afaceri de succes. Intuieşti cu lejeritate preferinţele oamenilor, motiv pentru care vei putea face avere din afacerile care implică diverse servicii. În plus, firea comunicativă te recomandă pentru meserii precum cele în domeniul comunicare şi relaţii publice.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Eşti o adevărată materialistă! Te visezi bogată şi nu este exclus ca visul să ţi se îndeplinească. Dacă te vei imbogăţi, cel mai probabil o vei face din afaceri imobiliare.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Semnul Berbecului oferă un caracter puternic, apt pentru conducere, întreprinzător şi îndrăzneţ dar şi o inimă generoasă. Meseriile care iţi vor aduce satisfacţie vor fi cele de medic, militar, psiholog sau profesiunile sportive.