Liana Stanciu ar intra in emisie si bolnava

De 12 ani i-am auzit vocea zi de zi la Radio Contact. Acum, Liana Stanciu este moderatoare la Radio Star, un post de radio care se adreseaza...

De 12 ani i-am auzit vocea zi de zi la Radio Contact. Acum, LianaStanciu este moderatoare la Radio Star, un post de radio care se adreseaza"femeii care vrea multe de la viata". Ea doreste sa aduca in mod permanentpublicului feminin informatii, barfe, sfaturi si muzica buna.

Care sunt avantajele si dezavantajele unei cariere in radio?

Satisfactiile sunt nenumarate, dar cea mai mare este bucuria pe care oaduci in sufletele persoanelor care te asculta. In schimb este vital saai tot timpul grija de voce.

Sau se intampla ca oamenii cand te ascultasa vizualizeze si un chip, iar cand imaginatia lor nu se muleaza pefelul in care arati, sunt dezamagiti.

Ce ai face daca ti s-ar intampla sa ragusesti sau sa te imbolnavesti?

Nu am voie sa ragusesc deoarece am o responsabilitate fata deascultatori, iar daca m-as imbolnavi, as ignora faptul ca ma simt rau,si as intra in emisie.

Ai un timbru vocal deosebit. Ai avut parte de controverse pe temaaceasta?

Da, mi s-a intamplat sa ma invite un ascultator pe strada la o cafeasi o tigara.

Atunci i-am explicat ca nu fumez si i-a venit foarte greusa creada.
Dar cred ca totusi este un avantaj cand lucrezi in radio sa ai voceaunica.

Ce profesie ai fi vrut sa ai inainte de a lucra la radio?

Inainte imi doream sa devin medic pediatru, dar in '90 cand mi s-aoferit ocazia sa fiu moderatoare radio, nu m-am mai uitat in urma.

Cum te-ai decis sa renunti la slujba anterioara pentru Radio Star?

Prefer sa am regrete pentru ceea ce am facut, decat pentru ceea cenu am incercat. Cred ca exista in viata momente de cotitura si simt caacest pas este o decizie desteapta.

Ce proiecte noi ai?

A doua mea mare pasiune, pe langa muzica, este filmul.

Vreau sa realizezla Radio Star o emisiune despre filme.