7 motive pentru care Bianca Drăguşanu este o apariţie toxică

Se vorbeşte mult în aceste zile de păpuşa Barbie a României. Ea a devenit, din păcate, un model pentru multe tinere. Un model care transmite o grămadă de mesaje false - cum ar fi că poţi

Se vorbeşte mult în aceste zile de păpuşa Barbie a României. Ea a devenit, din păcate, un model pentru multe tinere. Un model care transmite o grămadă de mesaje false - cum ar fi că poţi reuşi în viaţă fără educaţie şi fără efort. Puţini ştiu că cei care au creat-o pe Bianca i-au planificat şi eşecul.

Iată mai jos câteva motive pentru care e o apariţie toxică pentru tineri:

1.

Reprezintă un model succes care nu se bazează pe nimic. Poate doar pe impulsurile macho ale societăţii.

2. Pentru că e un poligon de încercări pentru chirurgia estetică.

3. Toate poveştile ei, toate iubirile şi toate scandalurile în care e implicată sunt inovaţii pentru a ţine telespectatorii în faţa micilor ecrane.

4. Bianca Drăguşanu nu poate iubi pentru că toate gesturile ei au un singur scop - acela de a rămâne în atenţia opiniei publice.

5.

Cei care o consideră a fi o persoană de succes trebuie să fie atenţi la eşecul ei. A fost creată pentru asta. Un eşec răsunător face mai multă audienţă decât o relaţie de succes.

6. Bianca Drăguşanu, prin apariţiile ei, transmite mesajul că în viaţă poţi să reuşeşti fără efort. E doar o iluzie. Nimeni nu vorbeşte despre umilinţele pe care le îndură pentru a rămâne în centrul atenţiei.

7.

Bianca Drăguşanu nu ştie să facă bani, ea primeşte bani. Din păcate, la un moment dat, nu va mai primi.Timpul trece şi pentru ea.