Şoc: Madonna, nemachiată la aeroport

Ieri (n.r. 21 iunie), artista a fost surprinsă de paparazzi la aeroportul Heathrow din Anglia, îmbrăcată lejer şi fără pic de machiaj pe faţă, ceea ce a făcut-o să îşi arate adevărata faţă - cea a unei femei de 52 de ani. Ea a fost însoţită de fii ei, David şi Rocco.
Ieri (n.r. 21 iunie), artista a fost surprinsă de paparazzi la aeroportul Heathrow din Anglia, îmbrăcată lejer şi fără pic de machiaj pe faţă, ceea ce a făcut-o să îşi arate adevărata faţă - cea a unei femei de 52 de ani.

Ea a fost însoţită de fiii ei, David şi Rocco.

În 2008, artista l-a adoptat pe David Banda, în vârstă de 5 ani, din Malawi. Un an mai târziu, Madonna, mamă singură a trei copii, dintre care doi copii biologici (Lourdes, care are 14 ani, şi Rocco, în vârstă de 10 ani), a adoptat-o pe Mercy, acum în vârstă de 5 ani, tot din Malawi.


În 2010, la cei 52 de ani, a apărut într-un pictorial foarte sexy. Pentru a mai ascunde din riduri, Madonna purta ochelari de soare. Chiar dacă sânii păreau să iasă din sutien, era frumos coafată şi îmbrăcată destul de sumar, mâinile îi trădau vârsta.