Șerban Huidu a ieșit din coma indusă, susțin medicii austrieci

Huidu și-a revenit, s-a ridicat pe pat și a întrebat de copiii săi, se arată într-un buletin informativ despre sănătatea lui Huidu transmis sâmbătă de spitalul din Innsbruck.

Șerban Huidu a ieșit sâmbătă din coma indusă, s-a ridicat în fund pe pat și a întrebat de copiii săi, anunță Prima TV.

 

Medicii vor decide săptămâna viitoare dacă Șerban Huidu rămâne internat la Innsbruck sau poate să fie adus în țară.

Cunoscutul realizator de emisiuni radio și televiziune, Șerban Huidu a intrat într-o comă indusă, ca urmare a unui grav accident suferit la schi în Austria în cursul zilei de miercuri (n.r. 29 decembrie).

Huidu s-a lovit de un copac, încercând să evite niște copii care se aflau pe pârtie și este internat într-o clinică din Innsbruck. Medicii austrieci susțin că Șerban a suferit o hemoragie craniană.

Mihai Găinușă, colegul lui Șerban de la Cronica Cârcotașilor a ajuns în Austria în cursul zilei de joi pentru a fi alături de prietenul său când de va trezi din comă.

Tot joi, Găinușă a declarat pentru Realitatea TV că prietenul său a fost detubat.

"După ce i-au scos sedativele a început să-și revină încet-încet, și-a recunoscut soția, m-a recunoscut și pe mine", a mai declara Găinușă pentru același post de televiziune.

"Rezultatele tomografiei arată că starea lui este stabilă și că trebuie urmărit. Un lucru bun este tocmai faptul că presiunea intracraniană nu s-a mărit și nu se impune necesitatea unei sonde care să dreneze presiunea intracraniană.

Șansele sunt foarte mari să fie bine și nu este necesară o intervenție chirurgicală", declara joi unul dintre medicii de la clinică în cadrul unui buletin informativ cu privire la starea de sănătate de lui Șerban Huidu.

Șerban Huidu are 34 de ani, este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii, Rareș și Mircea. 

 

 

 

2 Ianuarie 2011