"Românii au talent": Un băiat de 15 ani, din Bacău, a uimit juriul şi publicul. Vezi VIDEO

Emisiunea a avut cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 şi până în prezent, potrivit paginademedia.ro. Datele arată că vârfurile au ajuns la ratinguri de 23%, însemnând 2,7 milioane de telespectatori.

 "Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului care îi va prezenta pe cei mai talentaţi români a debutat vineri, 18 februarie, la Protv.
 
Emisiunea a avut cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 şi până în prezent, potrivit paginademedia.ro. Datele arată că vârfurile au ajuns la ratinguri de 23%, însemnând 2,7 milioane de telespectatori.
 

 Audienţa medie a show-ului "Românii au talent" de pe Pro TV a fost de două ori mai mare decât cea realizată în medie de "Dansez pentru tine", o altă emisiune  de succes a postului.

Pe intervalul emisiunii "Românii au talent", clasamentul de audienţă pe  mediul urban a fost:
 
     1.

Pro TV: 2.046.000 de telespectatori (17,8 rating)
     2. Antena 1: 643.000 (5,6)
     3. TVR 1: 394.000 (3,4)
 

Un contratenor de 15 ani

 
Cel mai talentat concurent al primei emisiuni pare să fie Narcis Iustin Ianau, un băiat de 15 ani din Bacău. El a venit la emisiunea Românii au talent pentru ca mama lui să-l vadă cântând la scenă deschisă şi să arate lumii ce voce are, potrivit romaniiautalent.protv.ro.
   

Narcis Iustin Ianau nu a luat niciodată lecţii de canto şi a uimit atât juriul cât şi publicul cu vocea sa, extrem de înaltă, de contratenor.  Andra l-a aplaudat ridicându-se în picioare şi i-a spus: "Ne-ai şocat într-un mod extrem de plăcut.
Cânţi minunat!”. Primind cei trei de DA, Iustin a mers mai departe.   
 

Gimnastică la bară

 
Un alt concurent care a făcut senzaţie a fost Felea Mădălina, carea a prezentat un număr spectaculos de gimnastică la bară care a impresionat publicul şi mai ales juriul.
 
Mădălina a practicat gimnastică artistică timp de şase ani, dar la vârstă de 12 ani a fost nevoită să renunţe din cauza unei accidentări. Visul ei de a participa la marile competiţii ale lumii a luat atunci sfârşit.

 
Ea nu a renunţat însă la pasiune şi speră ca într-o zi gimnastica la bară, un sport care necesită foarte multă forţă şi răbdare, să devină o disciplină olimpică.
Acrobaţiile la bară au stârnit ropote de aplauze, iar juriul a spus în unanimitate "DA”.



Fraţii Păunescu, talentaţi şi amuzanţi


 


"Românii au talent", una dintre cele mai spectaculoase emisiuni tv îi va transforma pe oamenii obişnuiţi în adevărate staruri tv. Aceştia trebuie să-şi demonstreze talentul nu doar în faţa unui juriu - Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu -, ci şi a ţării întregi. Fiecare concurent înscris în competiţie va lupta pentru celebritate şi pentru un premiu uriaş de 120.000 de euro.
 
Bugetul alocat pentru show este acelaşi cu cel al emisiunii "Dansez pentru tine", iar în proiect sunt implicaţi aproximativ 250 de oameni.
Pentru concurenţii
care vor intra în semifinale se vor asigura transport, cazare şi masă.

Sursă foto/ video: romaniiautalent.protv.ro/
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Februarie 2011