"Românii au talent": Narcis Iustin Ianau a uimit juriul şi publicul

"Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului care îi va prezenta pe cei mai talentaţi români a debutat vineri, 18 februarie, la Protv.

"Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului care îi va prezenta pe cei mai talentaţi români a debutat vineri, 18 februarie, la Protv.
 
 Cel mai talentat concurent al primei emisiuni pare să fie Narcis Iustin Ianau, un băiat de 15 ani din Bacău. El a venit la emisiunea Românii au talent pentru ca mama lui să-l vadă cântând la scenă deschisă şi să arate lumii ce voce are, potrivit
romaniiautalent.protv.ro.


 
 Narcis Iustin Ianau nu a luat niciodată lecţii de canto şi a uimit atât juriul cât şi publicul cu vocea sa, extrem de înaltă, de contratenor.
 
 Andra l-a aplaudat ridicându-se în picioare şi i-a spus: "Ne-ai şocat într-un mod extrem de plăcut. Cânţi minunat!”. Primind cei trei de DA, Iustin a mers mai departe.  
 
 "Românii au talent", una dintre cele mai spectaculoase emisiuni tv îi va transforma pe oamenii obişnuiţi în adevărate staruri tv.
Aceştia trebuie să-şi demonstreze talentul nu doar în faţa unui juriu - Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu -, ci şi a ţării întregi. Fiecare concurent înscris în competiţie va lupta pentru celebritate şi pentru un premiu uriaş de 120.000 de euro.

 
Bugetul alocat pentru show este acelaşi cu cel al emisiunii "Dansez pentru tine", iar în proiect sunt implicaţi aproximativ 250 de oameni. Pentru concurenţii
care vor intra în semifinale se vor asigura transport, cazare şi masă.